Deryakil Merhaba hanımlar 21 haftalığa girdik bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz gün içinde kaç kere kuvvetli mi Ben tatlı şeyler yiyip soluma uzanınca kıpırdadğını hissediyorum ama kuvvetli vurmuyor
Bensuy Deryakil merhaba o haftalarda gun icinde nadiren hissediyordum 4-5 saat hissetmedigim oluyordu simdi 30 haftaligiz hala gun icinde 2-3 saat hissetmedigim oluyor hareketleri de tekme hibi degil daha cok kimildanma gjbi hala guclu degil. Bebekten bebege ve anneye gore degisiyor diye dusunuyorum
Deryakil Bensuy evet bende bazen hiç hissetmiyorum 8-9 saati de buluyor korkuyorum hemen niye oynamıyor diye
Bensuy Deryakil merak etmeyin geceleri falan hala hissetmiyorum burda millet yaziyor kipir kipir diye cok cok erken haftalarda ama tamamen kisiye gore degisen bir durum gun icinde biraz da olsa hissediyorsaniz sizin haftalarinizda korkacak bir sey yok
Aylakadin @Bensuy @Deryakil merhaba bende 21 haftalığım akşam ilişkiden sonra iki damla kan gelmiş galiba şimdi gördüm. Doktora görünmeli miyim 😥
Deryakil Aylakadin benim hep kanamalı geçmişti doktor sıkıntı yok dedi ilişkiden sonra olabiliyor biraz ara verin isterseniz
Dmlakrbg 21 haftalığım. Baya hissediyorum. Otururken falan karnım kımıldıyor. Vuruyor mu yoksa başka bişey mi yapıyor bilmiyorum 😂