35Hatice oglumveben1 teşekkür ederim umarım öyle olur ama zaten ovulasyon testi yapmıştım yumurtlama tam ay ortasında olmuştu geç döllenme değil bence. İki gün sonra yeniden yazarım dua edin :(
Fatmaacylnn 35Hatice hayır herkesin ki farklı olabilir stres yapmayın gayet normal artışına bakın sadece 🌸
Eldgrn 35Hatice beta HCG değerinde önemli olan yüksek veya düşük başlaması değil önemli olan iki günde bir en az %60 değerli artması Ben 5.67 ile öğrendim. Takılma yani başlangıç sayılarına artması daha önemli
Baharer321 35Hatice kuzum arttı zaten şuan 15 haftalık gebeyim çok şükür seninde artar gayet normal daha gecikmen yeni
Dmsmsmmdnxn Bende 50 ögredim sonra 150 oldu ama dıger zamanlarda sonra sağlıksız gebelık dediler kürtaj olmak zorunda kaldım umarım sağlıklı ve güzel yükselir
Sevgikaya1525 35Hatice geç döllenme olablr cnm benim adetime 5 gün akal 34 sonra 2 gün kala 74 çktı şuan 6+3 gebeliğin bence pozitif düşün oğlumda da adet günümde 64 ile öğrndm
35Hatice Sevgikaya1525 ben ovulasyon testiyle gittim zaten hep yumurtlama ay ortasında oldu o yüzden bence geç döllenme değil gibi. İnin sizinli gibi sağlıklı ilerler
Hasret18ayaz 35Hatice 7.39 ile öğrendim oğlumu şuan 2 buçuk yaşında korkmayın geç döllenme olmuştu benim