myangelson aysenuroztunc iyi diyeyim iyi olsun canım yatıyorum ne yapayım sabah serklaj atilacakmis 😔
myangelson aysenuroztunc herşey normaldi sabah kalktim mide bulantısı var tansiyon ölçtüm biraz yükselmiş sonra düştü hemen ama bulantı devam etti ogurmeye başlayınca dedim acile gidelim bu bana yaramiyor acile gittik apar topar yatış oldu çok kısalma olmuş bir sürü doktor gördü en son prof gördü yarın serklaj dedi 😕
myangelson Srp53 amiin çok korku var içimde ilk bebeğim gibi olacak diye bir de bugün doktor umutlu da konuşmadı 3-4 hafta dayansın diye uğraşacağız dedi iyice moralim bozuldu
aysenuroztunc myangelson ay çok garip bu kadar kısalma olunca belirti vermiyor mu ağrı sancı olması lazım değil mi yani mide bulantısı çok alakasız olmuş
yeni_anne2 myangelson canim ćok geçmis olsunn Rabbım saglıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah moralini yüksek tutmaya çalış inşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebegin
Srp53 myangelson ay doktorlar gerçekten bir tuhaf şu durumdaki bir anneye söylenecek şey mi cidden ! İçinizi ferah tutun kötü tecrübeniz tekrarlanacak diye bir şey yok. Bebiş de üzülmesin içerde. Neler neler var Allah beterinden korusun. Doktor da Allah değil sonuçta tövbe haşa.
Eylul41 myangelson maalesef umit verilmez ben 25 haftalik dogum yaptigimda kizimi 3.5 ay bekledim ve birgun iyi bir sey demediler diyemezler çünkü aksi bir durumda hesap sormayalim diye. 4 hafta minimum dayanirsa gene yaşama ihtimali olabiliyor benim kizim 700 gram ile tutundu. Ama birde bakmışsın bu bebiş 37 lere kadar dayanır Allahtan umit kesilmez sen tedbirini al onlemini al duani yap gerisi Allahtan ve doktorlardan insallah bi 14 15 hafta daha dayanir
myangelson aysenuroztunc yani sancı falan hissetmedim hiç sadece 1 haftadır çatı ağrısı gibi ağrım vardı ama doktorlar normal diyorlardı işte hatta muayeneye gitmeyi düşünüyordum eşime randevu alayım da bir muayene olayım diyordum bu hafta içi gidecektim. İlkinde de kusma öğürme yüzünden nişanım gelip kısalma olunca bunda da korktum iyi ki gelmişim hemen. Mide bulantısı için serum falan verir gönderirler sanıyordum olay bambaşka çıktı 😕
Hiranurunannesiii myangelson 23+3 de 3 cm açılma, 13 mm kısalık ve hunileşmeyle acil serklaj olmuştum. Sonrasındada tuvalet, banyo ve doktor kontrolü harici kalkmadan yattım. 37+2 de doğum yaptım. Darısı başına inşallah. 🤲
myangelson Hiranurunannesiii ayy inşallah ya çok güzel 🤲🏻 benim de açılma içerden var çok az dedi doktor anlamadım ne demek olduğunu. 2 taraf var biri iç biri dış sizinki içerden hafif açılma var dedi 🤷🏻♀️ kısalık da bir 11 dediler bir 14 bir 17 hangisi geçerli anlamadım
aysenuroztunc myangelson iyiki gitmişsin gerçekten canım benim üzme strese sokma kendini herşey güzel olacak allahın izni ile dua edicem sana çok ❣️
esrasavas myangelson allahim yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahim peki şuan nasılsınız durumunuz nasil
myangelson esrasavas Allah razı olsun , amiin 🤲🏻 şuan bir sıkıntım yok yatıyorum sadece sabahı bekliyoruz serklaj atılacak sabaha kadar böyle devam galiba
myangelson Srp53 güya bana demedi eşime dedi de yanında duydum bende iyice moral bozuyor eşim de moralimi yüksek tutmaya çalışıyor kendisi de belli etmiyor üzüldüğünü ama belli yani 😕 Rabbim bize bir mucize gönderdi sağ salim zamanında kucağımıza alacağız inşallah 🤲🏻🤲🏻
aysenuroztunc myangelson güzel haberlerini bekliyorum yarını da atlatırsan gerisi kolay artık evde bol yatmalı günler sağlıkla zamanında doğum olsun inşallah
esrasavas myangelson 16 hafta da kontrole gittiğimde bende öğrendim utrason ile baktığında 24 cm gördü vijinal utrason ile baktığında 16 cm ile acil serklaj oldum kendi işim olmadıkça kalkmıyorum morali. Yüksek tut canım Allah büyüktür bu formda serklaj olup bebeğini kucağına alan bir sürü anne var tekrardan geçmiş olsun
Eslem2112 myangelson çok geçmiş olsun canım sağlıkla vaktinde gelsin inşallah nasılsın durumunuz nasıl
myangelson Eslem2112 teşekkür ederim, amiiin 🤲🏻 şuan yatıyorum bir sıkıntı yok sabah serklaj olacak bebiş de iyi kalp atışı bakılıyor, sancı bakılıyor şükür bir sıkıntı yok