myangelson Alpgmz teşekkür ederim 🧡 Rabbim ne derse o hepimiz ona emanetiz sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻
myangelson sevimlikek evet canım duruma göre doğuma kadar burada kalacağım eşim dönecek Tekirdağa veya bende gideceğim yarın belli olacak doktor öyle dedi konuşuruz yarın bakalım dedi
sevimlikek myangelson neyse hayırlısı olsun inşallah canını sıkma canım ben hiç görmedim valla yoksa yazardım sana post gözükmüyor bende nedense anlamadım inşallah iyi olursunuz ikinizde hep dua edicem🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Myliddlebaby myangelson ay canim benim assagiya inmeden okumusum hemen yazmistim saglikli olsun diye simdi bu yorumlarini gorunce cok sevindim canim benim ikinizede gecmis olsun🥰🥰🥰vallaha cok mutlu oldum
Myliddlebaby myangelson gider canim benim hic dert etme biluyorum sen cok sikinti yasadin ama bu bebeginde oyle olmiycak iyi dusun iyi seyler dile 🌸
Svgalkc myangelson burda postlarını cevaplarını hep görüyordum durumunu daha önce de okumuştum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiniz de sağlıklı ve kolay bir şekilde bu süreci tamamlarsınız 🤲🏻🌸
myangelson Myliddlebaby evet, inşallah 🤲🏻 bu sefer güzel gidecek ya kötü düşünce yok Rabbime emanetiz 🧡
Anneoluyorumm00 myangelson oyy kuzum yaa yeni gördüm rabbim yardımcın olsun inşALLAH sağlıkla alırsın kucağına 🤲 şimdi nasılsın canım
myangelson Anneoluyorumm00 amiin Allah razı olsun 🤲🏻🧡 şuan iyiyiz şükür bugün taburcu olma ihtimalim var inşallah eve gidince çok daha iyi olurum
myangelson Melodimm iyiyim canım çok şükür bugün taburcu olabilirim bakalım duruma göre karar verecegiz dedi doktor
Anneoluyorumm00 myangelson içini ferah tut canım her şey çok güzel devam edecek inşallah 🤲 rabbim yardımcın olsun her daim ❤️
Deletedmom_116 myangelson Kalbini ferah tut Rabbim sagsalim kavuştursun stres en büyük dusmandir biliyosun ki . Kaybını düşünüp kalbini bozma Sakın Allah yar ve yardımcın olsun yeni gördüm postu🥲🥲🥲
myangelson Deletedmom_116 amiin Allah razı olsun 🤲🏻 inşallah Allah’ın izniyle bu güzel geçecek sonuna kadar güzelce devam edip kucağımıza alacağız 🤲🏻
Deletedmom_116 myangelson Kavuştuk diye postunu gorebiliyorum ♥️♥️♥️ Bu arada nasıl anladın Kötü biseyler olduğunu Leke vs varmiydi sadece ağrı Gibi biseyler miydi yormakta istemiyorum ama