busraanneoluyor Merhaba anneler 🥰 2. Hamileliğim ve ilki kız bu erkek ilki de prensesler gibi geçirdiğim hamilelikten eser yok😂 bu minnoş kasiliyo icerde dönüyor ve Biraz da aşağıda gibi hissediyorum doktor da sorun yok diyo böyle olan anneler var mi 🦋🦋
Hilalyrdkl busraanneoluyor sanki bu yazıyı ben yazmışım gibi geldi bana . Benimde ilk kızım oldu hamilelipim harika geçmişti . Bu da erkekmiş karnımda hiç durmuyor gerçekten ve ağrılarım çok oluyor .
Sinemmm_23 busraanneoluyor 22 haftalik erkek bebek bekliyorum ayni sey bendede var sanki top oynuyor icerde ya bel agrim cok oluyor bu yuzden 🙂
Nart busraanneoluyor doktor sorun yok dediyse merak etmeyin bende de durum aynı ilk hamileliğimde hamileliğimi hiç hissetmedim diyebilirim bu defa 16.haftadan beri kasılmalarim var özellikle geceleri artıyor bebek bir tarafa toplanıyor sanki çıkıntı oluyor birkaç sayine sonra geçiyor. Şimdi 26+4 haftalığım çok şükür ilerliyoruz bende korku içinde geçiriyorum bu defa hamileliği inşallah sorunsuz sonuna kadar atlatırız
busraanneoluyor Hilalyrdkl rahatladım geecekten çünkü kasiliyo.boyle sanci gibi oluyo insan korkuyo 😬😬😂
laram7 +1 Ben varım kızlar ilkim kızdı kral gibi hamilelik bu erkek bel ağrısı Karin ağrısı hareketler gerginlik çok korkutuyor beni🙈🙈 20hafta bu arada..
kbsoysal Geçen gün akşam ben de bu dert yüzünden acile gittim😅 Benim de ikinci gebeliğim ilki kızdı bu erkek. 23. haftamdayım inanılmaz kasılıyor içerde ağrım oluyor, doktor magnezyum eksikliğinden olabiliyor dedi ilaca başladık bakalım😂
busraanneoluyor kbsoysal soda içiyorum günde 2 defa hemen hemen ama sanki alt tarafına baskı yapiyo gibi geliyo 😂😁😂
Nart busraanneoluyor bende de oluyor saniyelik bir şey sanki iç taraftan kazıniyorym gibi nasil tarif etsem bilemedim
busraanneoluyor Nart ben de şimdi kontrolüm vardı ona geldim doktor normal olduğunu söyledi herhangi bir problem yok dedi bir vitamin vereceğim o seni rahatlatır dedi vitamin verdi