GlcnAlperen Canım Meryem Ana otunu doğum başlayınca suya koymak gerek diye biliyorum, kardeşimde öyle yapmıştık, doğum başlamadan koyulur mu bilemedim
Ece_1234 GlcnAlperen hepsini yaptım 37 haftadan beri hurma yiyorum bir haftadır squat dolu hareketleri yapıyorum evin içinde ördek yürüyüşü falan yapıyorum merdiven inip çıkıyorum şimdi 20 dakika banyoda sıcak suyun altında durdum squat yaptım hiç sancı falan hiçbir şey yok
Nacyax Ece_1234 korunmasız ilişki denedin mi canım birde meme ucu uyarısı günde yarım saat kadar meme ucunu uyarsan birde eşin ilişki sırasında afedersin içine boşalsa doğumu başlatıyor diye biliyorum
Ece_1234 GlcnAlperen 40 haftalıkken gitmiştim bir şey demedi yani artık bana gelme bir şey olursa sancım falan acilden giriş yap dedi hiç alttan falan da bakmadı bilmiyorum bebek kanalda mı açıklık var mı yarın gideceğim işte sancım gelip öyle gitmek istiyordum suni sancı almak istemiyorum
Ece_1234 Meryem Ana oturdu şimdi suya koyup sancıyı getirseydi onu koyacaktım sancımla gitmek istiyordum
R-veyda44 Benim canim çok yanıyor kasıklarımda aşırı bı baskı var sadece belim normal şekilde ağrıyor canım yanmasa 40 haftaya kadar beklerim 38+4 oturduğum zaman kalkamıyorum kalktığımda yürüyemiyorum vajinamdaki kemikleri ayırıyorlar Sanki napicam bende doğurmak istiyorum herşeyi denedim artık pes ettim çünkü bacaklarımda ağrımaya başladı sadece hurma yiyorum🥺🥺 bu arada Meryem Ana otu sadece doğuma giderken kullanıyorlar ya birisi Meryem süresi okuyor yada açıp dinliyorlar diye biliyorum
Ece_1234 R-veyda44 benim ilk doğum olduğu için bilgim yok vallahi olsaydı sana fikir verirdim ama ben de bilmiyorum işte ben de ağrı yok sadece böyle bacak aramda biraz ağrı var sanki o da çok spor yapmışım da yorulmuşum gibi başka da hiçbir şey yok
Nacyax Ece_1234 Hiç yoktan bi iki kere dene istemiyor olabilirsin canım en azından sezeryana dönmez denemekten zarar gelmez