momBg busrax_ teşekkür ederim canım cevabın için reglnin ilk gününü baz alarak 7.-9.-11.-12.-14.-16.-21. Günü ilişki yaşadık umarım dediğiniz gibidir tam anlamıyla geç döllenme nasıl olur yaşamadığım için bilmiyorum ama bi ümit💖💖💖🥹
Cleanfamilygirl momBg amin amin sigorta da yapmıştık bu ayda olmazsa doğumu karşılamayacak İzmir’de doğumlar uçmuş durumda 😸🌸
plajterligi Cleanfamilygirl sigorta başlangıcında ki bekleme süreniz geçtiyse sigorta yenilediğiniz de doğum için tekrar bekleme süreniz olmayacak yani karşılar her şeyinizi
3girlsb momBg 2 gün gecikmem vardı negatif görmüştüm 3.gün tekrar yaptım ve silikte olsa erken gebelikte çizgi ile hamile olduğumu öğrendim
momBg 3girlsb ayyy sizin için de çok sevindim kendim için de bi ümit oldu belirtiniz vs olmuşmuydu💗💗💗
3girlsb momBg canım kasıklarım adet olacak gibi agrıyordu hatta kasıklarım ağrıyor adet olucam diyordum senin belirtin var mı
momBg 3girlsb canım benim normal de reglime 1 hafta kala anlatılmaz derece de ağrım olur yıllardır böyle ama bu ay şuan 3 gün kaldı ağrım yok yani bende anlamadım 💗🙈
oglumveben1 momBg dün yaptım 3 gün vardı negatif bugün kasıklarım belim cok ağrıyor sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum diye yok kaldı 2 gün oğlum da böyle olmuştu adete 2 gün kala negatif 2 gün geçince pozitif görmüştüm
momBg 3girlsb evet canım yaptım negatif yani şöyle bi çizgi çıktı ama çok silik yani bariz kuruma çizgisiydi💗inşallah iyi haberler verelim
3girlsb momBg aynen comfort marka var ya ondan al bu mor olan bende negatif verdi comfort direk silik çizgili gösterdi