momBg Prodoctor markasını alıp yaptım negatif çıktım bat 29 dahaca test anlayamamış olabilir mi sonra pozitife dönen var mı aranızda🌸🌸🥹🥹
Aslaninannesi_ momBg 2 gün gecikmem vardı negatif görmüştüm 3.gün tekrar yaptım ve silikte olsa erken gebelikte çizgi ile hamile olduğumu öğrendim
oglumveben1 momBg dün yaptım 3 gün vardı negatif bugün kasıklarım belim cok ağrıyor sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum diye yok kaldı 2 gün oğlum da böyle olmuştu adete 2 gün kala negatif 2 gün geçince pozitif görmüştüm
momBg busrax_ teşekkür ederim canım cevabın için reglnin ilk gününü baz alarak 7.-9.-11.-12.-14.-16.-21. Günü ilişki yaşadık umarım dediğiniz gibidir tam anlamıyla geç döllenme nasıl olur yaşamadığım için bilmiyorum ama bi ümit💖💖💖🥹
Cleanfamilygirl momBg amin amin sigorta da yapmıştık bu ayda olmazsa doğumu karşılamayacak İzmir’de doğumlar uçmuş durumda 😸🌸
plajterligi Cleanfamilygirl sigorta başlangıcında ki bekleme süreniz geçtiyse sigorta yenilediğiniz de doğum için tekrar bekleme süreniz olmayacak yani karşılar her şeyinizi
momBg Aslaninannesi_ ayyy sizin için de çok sevindim kendim için de bi ümit oldu belirtiniz vs olmuşmuydu💗💗💗
Aslaninannesi_ momBg canım kasıklarım adet olacak gibi agrıyordu hatta kasıklarım ağrıyor adet olucam diyordum senin belirtin var mı
momBg Aslaninannesi_ canım benim normal de reglime 1 hafta kala anlatılmaz derece de ağrım olur yıllardır böyle ama bu ay şuan 3 gün kaldı ağrım yok yani bende anlamadım 💗🙈
momBg Aslaninannesi_ evet canım yaptım negatif yani şöyle bi çizgi çıktı ama çok silik yani bariz kuruma çizgisiydi💗inşallah iyi haberler verelim