Liimon Htccndn bide örme çok giydiriyor mu yeni anneler acaba termal şeyler mi giydiriyorlar? Uyku tulumu gibi
Htccndn Liimon Ben mesela aldığım tulumu bu havalarda çok giydiriyorum çokta sıcak tutuyor onu giydirip altına yarım kollu çıtçıtlı giydiriyorum yetiyor
Aeell Liimon battaniye bot bırde yazma oyladım bebegin ustune gotmek için kendıme kırımızı bebege sarı yaptım
Guzelanne56 Liimon hayatta beceremem kurdalesı açılmış hazır bandayı bıle kurdale seklınde getıremedım ben😁
xJade Liimon Bir tane amigurimi oyuncak aldım örerim vakit geçer diye öremedim kaldırdım. Annem gelince örecek. Örgü örebilen hanımları çok çok tebrik ediyorum cidden zor. 😃😃
xJade Liimon Aslında çok kolay diyor herkes ama ben beceremiyorum. İsterseniz YouTubetan izleyin yapabilirim diyorsanız ip alıp deneyin. Siz bana bakmayın bende el becerisi yok 😃😃
Balbeby Liimon henüz daha yolun çok çok başındayız birsey örüp almadık ama battaniye tulum vs orecegim yarın ilk ultrasyon randovusunu aldik bakalım inşallah sağlıcakla ilerler herey guzel guzel örgüler işlemeler var aklımda