Maviniz Kızlar iyi günler🪷 kansızlık için doktorum sidefer kan ilacını verdi aranızda kullanan var mı? Nasıl?
Mervemth Maviniz kullanıyorum çok memnunum ne kabız ne ishal yapmıyor önceden ne kullandıysam mahvetmişti . Sadece çok pahalı
brnaksyince Maviniz bende kullandım değerim 4 e kadar düşmüştü. Doğumdan sonra 3 ay daha kullandım. Gaz ve kabızlık yapmıyor.
Srp53 Mlsaa99 kapsül mü kullanıyorsunuz hangisini kullanıyorsunuz acaba bir de kullanırken dikkat ettiğiniz bir şey var mı ? Ben de stik kullandım ama pek işe yaramadı kapsüle geç dediler.
Maviniz Mlsaa99 gyno Ferro kullanıyorum birde kan yapıcı şeyler yiyip içiyorum 8.4 ten 8.9 a yükseldi anca doktorum düşük dedi bunu verdi
Mlsaa99 Maviniz valla guzel ilac suan elindeki kabız da yapmıyor yan etsikisi digerlerine gore yok denilecek kadar az . Ben gunde 2 tane kullanip ayda 3 kutu bitiriyorum maliyeti var biraz ama napalım
Maviniz brnaksyince banada çok yukselmeyince bunu önerdi doktorum Alaçam bakalım yan etkisi yoksa çok iyi gyno Ferro bağırsaklarımı bozdub
_Mother_ Srp53 canım ben kapsül olarak kullanıyorum sabahları aç karnına içiyorum yemekten en az 1 saat önce içmeye özen göster
Mlsaa99 Srp53 ilaci kullanirken 1 saat oncesinde ve 1 saat sonrasinda ne sut urunu ne de cay kahve ictim . Bir de aç karnına ictim bu kadar ilaci ictikten sonra varsa bir mandalina portakal attim agizima emilimini arttirsin diye
Srp53 _Mother_ değerlerinde bir sıkıntı var mı canım ? Benim düşüyor çok ya :( sidefer en iyisi dediler ama anlamadım.