Esraaa_06 ozgurrce tek yumurta ikizi olduğunu ve keseyi, bebeği, kalp atışını ne zaman duydunuz ben şu an 4+5’im merak ediyorum ne zaman gitmeliyim
Esraaa_06 ozgurrce rüyamda hep ikiz gördüm çok merak ediyorum hissediyorum ikiz bebeklerimm olacak gibi 🥹💖💖
ozgurrce Esraaa_06 inşallah gönlünüze göre olur sağlıcakla doğsunlar. 5+6 da öğrendik vajinal ultrasonla. kalp atışını da duymuştuk ikisinin de
Ezgiakdnz mer_vee aynen valla benimde erken doğum riskim var serklajliyim 3 ocakta sezeryan planladı doktorum ondan önce gelsinler istemiyorum
acelyaakba Ezgiakdnz bende serklajlıyım erken dogum riskim var her an dogabilir dedi doktor kafasi dikişlerin önünde dikişler tutuyor suanda erkenden dogum pozisyonunu almiş benimki ve 30 haftalık olucam umarım biraz daha geç gelir yatak istiratindeyim sizde serklajlı olunca bi yazayim dedim kaç haftalıksınız acaba moralim çok bozuk 😔
mer_vee ozgurrce amin amin sizi korkutmak istemem ama baştakileri bende ağrı saniyormusum sadece şimdi görüyorum esas ağrıları sadece şöyle bir tavsiye verebilirim çok kilo almamaya bakin ben bu zamana kadar 20 kilo aldim
gizemm0688 mer_vee benim de çift yumurta 31+1 gündüz bir sekılde geçiyor da aksamları cok fena oluyorum. Mide yanması bazen asırı siddetli oluyor. Bebekler göğsüme dayanıyor nefes alamıyorum. Otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum. Yine de sakın gelmeyin daha zamanınız var diyorum. İcerde kaldıkları 1 gün bile cok değerli daha cok minikler çünkü. Doğum sonrası küvöz süreci ne kadar az olursa o kadar iyi🙏
mer_vee gizemm0688 aynı ben kendimi gördüm yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum ayaktada duramıyorum e napalim biz😄 keşke baba olsaymisim diyorum eşime bu aralar😊
gizemm0688 mer_vee plesenta previa tanım var Bı de kanama yasıyorum zaten cok ayakta duramıyorum. Allahtan serklaj olmadı😃
Elmerrr Bende 25.haftadayım çift yumurta ikizleri, mide yanması, bel ağrısı çok fena durumda o haftaları hiç tahmin bile edemiyorum 😪