Nessee34 beyzaakartal devlet hastanesine takıplıyım uzman doktorumu şans eserı gorebılıyorum asıstanları oluyor normal randevu alıp gıtsem mı?
Tugceelanaz Nessee34 Geçmiş olsun öncellikle🥰 Plasenta belki aşağa doğru yerleşmiştir ondanda olabilir Bebek büyüdükce çoğunlukla yukarı çıkar birdakine doktorunuza bunu sorun isterseniz
Nessee34 Tugceelanaz teşekkür ederim plesanta arka tarafta normal yerde oldugunu soyledı doktorum gecen afta vajınaya doğruydu ondan belkı de oldu progestan yazar dıye düşünmüştüm ben
beyzaakartal Nessee34 bence özele giderseniz en azından bir seferlik daha iyi olur sizin için her hastane aynıdır diyemem ama özelin ilgisini ben daha çok seviyorum ve lekelenme gibi bir durum varken en azından günlerce randevu beklemeyin derim
Tugceelanaz Nessee34 Yakın zamanda yine git kesinlike sor bunları progestan vs İmkanın varsa başka bi doktorunda görüşünü al Özel hastane de olabilir
Nessee34 Tugceelanaz ara ara gelıuor lekelenme ama cok kıymetlı bebek 2 negatif tup bebek 2 negatif asılama bı dusuk kürtajım var bu dogal sekılde oldu dun aklımı kaybettım resmen ama dedıgınız gıbı özel de olsa doktora danıssam daha iyi olur
Nessee34 beyzaakartal tesekkur ederım suan devlet hastanesındeyım randevu alabıldım ama bulamasaydım ozelı dusundum bende
Damyavuz Nessee34 benim de aynısı oldu 9 haftada. Sadece idrar yaptığımda geliyordu. Enfeksiyon çıktı ilaç kullandım geçti canım. Canını sıkma sağlıkla gelsin 🌸