Sahinaysr Onureyd inşallah bizim bebeklerimiz de sağlıkla kavuşuruz canm benim bebegimde bugün 30 gün oldu küvezde ve ağızdan solunum cihazına bağlı ne zaman çıkar bisey demiyorlar 😔
gamzetastan Mcmc durumları şuan ben iyi ne kötü ben psikolojik olarak çöküntüdeyim.. rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla eve gelir evlatlarım
Aycha gamzetastan Bu günlerde geçecek, her şey iyiye gidecek inşallah. Onlar dayanıyorlar, siz de dayanacaksınız. Allah yardımcınız olsun, sabrınızı arttırsın. Allah tez zamanda hem size hem de diğer küvözdeki bebeklerin ailelerine müjdeli haberler duyursun.
Mcmc gamzetastan canım benim haklısın ne desen haklısın. En zor şeyi yaşıyorsun ama senin güçlü olman gerekşyor sana sütüne sıcaklığına ihtiyaçları var🙏
Wicca gamzetastan Ne desek boş ama onlar için iyi olmak zorundasın.. Yanlarına girdiğinde mutluluk ver küçük savaşçılarına.. Bizler inanıyoruz sende inan.. 🙏🏻
Yek gamzetastan Merhaba Gamze hanim , bebekleriniz ve siz iyisinizdir umarim. Ara ara bakiyorum buraya ,bir gelisme var mi diye. Hamilelik doneminizde bir kaç yazinizi gormustum çunku. Insallah guzel haberler aliyorsunuzdur.
gamzetastan Yek çok şükür ufak tefek sıkıntılar dışında büyük problemleri yok 1kg-880 gramla tutunuyorlar hayata 640/750 gramlar gördük en son