Nazo77 Simayyy-22 öyle umuyorum 😅zaten 16 haftalıkken öğrendim zaman çok çabuk geçti 41-42 olsa dert değil bana 33deyim😅
neslsah-1 Simayyy-22 40+0 da suyum geldi 40+1 de doğurdum ama söyle bişey var doktorum geç döllenme olmuş diye 5 gün ileri aldı adet tarihimi onun aldığı tarihe göre geçti sisteme doğum haftası yani 39+3 ama bebeğim gene eski tarihine göre geldi 😊
neslsah-1 Simayyy-22 o dediğin bence hurafe her bebek doğuma hazır olduğunda geliyo benm haftası dolunca suyum geldi doğdu eltimin kızı oldu eylülde oda 40.haftah Yı tamamladı doğurdu
Aylaninannesi123 Simayyy-22 ilk 2 oğlum 39+5te 2. Oğlum 38+2de doğdu onun cinsiyetle alakası yok bence
Nazo77 Simayyy-22 Valla ben annemi hesapladım ilk abimden net olan oydu 38 küsürmüş oda diyorum benimde mi beş hafta var😅
Nazo77 neslsah-1 yani o hesap garip zaten benim bir hafta sürer normalde 33 üm şuan bebeğin oluşması 3-5 gün sürüyormuş bunları çıkarken 31im zaten😅
Simayyy-22 @“neslsah-1” desene daha 12 gün bekleyeceksin ilk gebeliğim ama aşırı heyecanlıyım korku bir yana kavuşma isteği işte onu anlatmam 😍
neslsah-1 Simayyy-22 benmde ilk gbeliğimdi ilk olunca insan normal olan sehlerden bile acaba bişeymi var diye korkuyo suan 1 aylık olduk 25 ekimde doğurdum 🌸🤲🏻🥲
Nazo77 Simayyy-22 Valla benim derdim hastane çantası buzluk hazırlığı ve temizlik 😅bunlar bitince ne zaman gelirse gelsin🤭
Simayyy-22 Nazo77 hastane çantamız hazır ileriye dönük yemek hazırlıkları da tamam temizlik işini mecbur parasını verip konuşturuyoruz istediği zaman gelebilir 😅
Nazo77 Simayyy-22 hahah senin beklemek için sebebin kalmamış hayırlısı artık 😅 doğarsan bari banada dua et 41den önce gelmesin 🤭
Simayyy-22 Nazo77 çok amin rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de biz bi tık daha kıvranırız ne olacak 😍😅
Simayyy-22 Aylaninannesi123 eminim öyledir ama işte sağdan soldan duyduklarımız kafamızı karıştırıyor bir de ilkse tamam her şeye açığım 😅
FKRKS29 Simayyy-22 39+4 bekliyoruz paşayı insAllah sağlık ile hayır ile gelir uygulamaya göre son 3 ama pek bisi yok gibi😀
Beyza_12 Simayyy-22 kızımı 40+3 te doğurdum hala kanala girme niyeti yoktu ters gelişti sezeryani kabul ettim etmesem 42 yi görürdü 😅😅. Şimdi erkek olacak sezeryan diye 38 e gün alacaz kismetse