Betulceeblog Kızlar regl gecikmemin 6.günü beta verdim bugün negatif. Regl de olmadım hiç gecikmem olmazdı soğan suyunu çok gördüm içsem gelir mi regl ?
Imasleeper Betulceeblog şöyle ben hamile kalmak için uğraştığım sırada 10 gün gecikmiştim ve doktor alltan baktığında kist oluşmuş ondan olamamışsın dedi. Bi kaç gün daha bekleyelim olmazsan adet söktürücü yazıcam dedi bende o sıra soğan suyu içtim hem kist düştü hem adetim sökülmüştü
Gunduzanne Betulceeblog gebelik kesin yoksa size hamile kalmadan önceki kürümün tarifini veriyim. Bitane tüm soğanı kabuğuyla yıkayın yine kabuğuyla 4 e bölün ½ bardak suya koyun güzelce kaynatın zaten dışındaki soğan kabuğu rengi oluyo su. Sonra onu hafif ılıtın için ben sabahına regl oluyodum
Betulceeblog Imasleeper Acaba benimde kist mi oldu bu ara biraz kilo da aldım yumurtlamam olmadı da kiste dönüşmüş olabilir bende öyle düşündüm. Böyle olmadıkça daha stres yapıyorum oda etkiliyordur
Imasleeper Betulceeblog olabilir tabi ama en doğru olanı doktor söyler siz hemen randevu alın alttan muane etsin ultrasonda gözükmez çünkü
Larraa Betulceeblog Yani ihtimal dahilinde sonuçta. Doktora gidin en azından gerekli kontrolleri yapar ve ona göre adet söktürücü verir 🌸
Betulceeblog Imasleeper Ya aslında almıştım randevu ama sonra iptal ettim akılsız kafam şimdi de pişman oldum ama alamıyorum bir daha 15 günden önce :/