Tuyu1 Ervaa2534 Sefaköydeki Biruni tavsiye edebilirim bende oraya gidiyorum Başakşehir neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama n azından daha yakın oraları bildiğim için söylüyorum doktorlarında çok iyi hastanede aynı şekilde
Tuyu1 gezentianne Benim doktorum var orada serhat hamile kaldığından beri ona gidiyorum doğuma 18 günüm kaldı 😊
dmla_ 0znur 38 hafta da randevu veriyorlar genellikle sezeryan için 36 37 hafta da zaten size söylüyorlar gün veriyorlar
beyzanur_kbn 0znur 2. Sezaryenimi orada oldum, yanlış hatırlamıyorsam iki hafta onceden gun verdiler 39+2 ydim doğum yaptığımda
Harika_97 beyzanur_kbn bende orada sezeryan doğum yapacağım inşallah muayeneye hangi doktora gidiyordunuz öğrenebilir miyim
beyzanur_kbn Harika_97 demet hanima gittim birde bir doktora daha zaten benim evim uzakti ameliyati orda olabilmek icin 3 kez muayene oldum orada gerisinde baska hastaneye gitmiştim
0znur beyzanur_kbn anladım. Benim de 2. Sezaryen olacak. 37 de gün veriyoruz 39a demişlerdi. Öyle olacak demekki
Gldrn58 Ervaa2534 Ben esenler medipole gidiyorum muayene ücreti 1200 tl doktorum Damla Yasemin hanım çokta ilgili biriydi
Eebasar Ervaa2534 merhaba , bende istinye live gidiyorum Bahçeşehirde billur hoca. Sgklı muayene 2100 tl doğumda yeni sordum 55-60 bin. Benim öss doğum teminatlı olduğu için ben ücret ödemiyorum. Güzel bi dr