mercimeginannesi01 Haticenurdemir banada tersını soyluyorlar dayanabıldıgın kadar dayan bırgun kalsa bıle ıyı onun ıcın dısarda oyle olmıyor dıyorlar bende bılmıyorum ne yapacagımı
Dnur Haftadan itibaren hep 1 hafta geri geliyordu 34 . Haftada doktorum perinatolojiye gönderdi ama orda herhangi Bi sorun gozukmedi açıkçası hep bebeğe kilo aldıracak şeyler yedim protein ağırlıklı beslendim ama Bi faydası olmadı sonra saldım inanın artık midem et türü şeyler istemiyordu 36. Haftamda tekrar gittim ve arayı kapatmıştı 37+3 yarın tekrar gideceğim bakalım ne olacak. Demem o ki canınızı hiç sıkmayın sağlıklı olsun kilo alınır ve ultrasonda yanılma payı var morelinizini bozmayın 🫶
Gamze_gamze mercimeginannesi01 ben çok severim 😁 kıymayla soğanla kavurup yaparım ben genelde yeşil mercimeği efsane oluyor
zge13 mercimeginannesi01 ikincide muz kaşar avakado bir de mevsim meyveleri tüketmiştim ilkinde küçüktüm şansına kilo almış oldu yavrum 🥲 biri 2900 39+4 biri 2800 40+1
mercimeginannesi01 tugcehallac insallah ya bu hafta cok cok dıkkat edecem esktra yapabılecegım ne varsa yapacam zaten salı gunu gunumuzu netlestırecez saglık sorunu olmadıkca dogdugunda kılo alır dıyorlar bakalımm ınsallah bır sorun cıkmadan doğum yaparım🙏🏻
zge13 mercimeginannesi01 canım ben kendim 1200 grammışım ikizim 1300 şükür sebepleri bulmak önemli 6. Ayda 9 kiloydu ikinci maşallah sonra yavaşlar kilo alımı başta hızlıdır zaten
mercimeginannesi01 zge13 yaa gercekten öyleymiş saglıkları yerınde olsun da kılo alır ya suan kendımı buna odakladım bakalım hayırlısı