1Kelebek1 Annelik_anne Yaşam hastanesine gidiyorum mustafa ramiz Dursun’a 12 aralıkta doğumum olacak 1350 muayene ücreti 18750 doğum ücreti yeni zamlandı
Annelik_anne 1Kelebek1 teşekkür ederim doğumda ebelerin yaklaşımı falan nasıl acaba benim için en önemlisi o çünkü
1Kelebek1 Annelik_anne Bende tam olarak bilmiyorum ama doktorumdan memnunum benim sezeryan olacak eltilerim normal doğum yaptılar memnunlar ebelerden
Miniklerinannesiyim Annelik_anne ilk kızımı ankada dogum yaptım hiç hiç memnun kalmadım hem hastahaneden hem hemşirelerden şimdi şehire gidiyorum 2 hafta sonra dogumum var inşallah güzel geçer
Annelik_anne Miniklerinannesiyim hadi inşallah sağlıkla olsun doğumunuz inşallah. Doğumdan sonra unutmasanız yorum yapar mısınız acaba yine ?
Glsrndgn8 Miniklerinannesiyim ben de oğlumu orda doğurdum asla memnun kalmadım yasemin hocaya gittim son hafta
_nefertiti_ fm-112 liv ve medikal 60 bin demissiniz bunlar normal dogum ucreti mi 😱 gozlerim yuvalarindan firladi
fm-112 Duam_Liya2024 gecen ay arkadasım dogum yaptı saglıkcı bıraz daha belkı ındırım vardır baz fiyat bu dedı