Tulay42_ Bizde 32 haftalık olduk karında sertleşme ve ara ara 10 dakika suren ama cok ağrılı olmayan kasık ağrısı oluyor böyle nasil desem haraket edincemi ne idrar yerimde baskı hissediyorum lavaboya cikiyorum ama cok fazla bisey gelmiyor dokdor bebek haraket edince oluyorsa normal demisdi nstye baglandim herhangi bi sancıda cıkmadı napcam bilmiyorum bu durumla alakali
maviyesily Tulay42_ gerçekten bazen olan şey sebepsiz oluyor ama insan tedirgin oluyor, enfeksiyon vs var mı diye bakıldı mı, bende de korku yerleşti çamaşır astım nefes nefese kaldım uzandım, nasıl iş güç yemek yapacağız bilmiyorum
Tulay42_ maviyesily aynen bende bisey yapiyorum nefesim yeterli gelmiyor nefesim daraliyor enfeksiyon olabilir ondada bol bol su icmeye ozen gosteriyorum
idil22 Canım bende 34 haftalığım. Benimde senin kadarken başladı o sertleşme kasılma durumu. Nst de sancı çıkmadı bi kaç kez acillik oldım hatta. Hala ve hala devam ediyor. Suyum falan iyi yani herhangi bir sorun yok ama bu kasılmalar ve toplanma sertleşme durumu erken doğumu bazen tetikleyebilirmiş doktorum öyle söyledi. Tedbir amaçlı da haftaya ciğer geliştirici yapılacak. Sen yine de dikkatli ol bu şekilde olup erken doğum olan var. Ha olmayan da var bazen olağan akışı öyle oluyor ama yine de tedbirli olmak lazım.
Zehmom idil22 bugün yine bi doktora gözüktüm rahim ağzı uzunluğuna baktı bi sıkıntı yok dedi 4 haftadır onlar kasılma olsa zaten açılma olurdu dedi yine bi şey vermedi 🤦♀️maviyesily
Merveeildeniz Magnezyum eksikliğinden olabilir bende 24. Haftadan beri aynıyım bacak arası sertleşme bıçak kesiği gibi ağrı kasık ağrısı sırt ağrısı karın sertleşmesi ve vajinal ağrı 2 kere nst ye bağlandım ne sancı çıktı ne bişey öyle sert tekmeler atıyordu şuan hala atıyor hatta bunları yazarken 😂 bugün magnezyumumu değiştirdi daha tesirli verdi ondan kaynaklı olabilir sade soda tüketin beraberinde
Zehmom eills size de mi ilaç vermediler ben o zaman magnezyumı ikiye çıkarıyım hsngisini kullsnıyorsunuz acaba etkili oluyor mu
eills Zehmom doktora sormadan arttırmayın da ben magosit kullanıyorum sabah ve akşam şeklinde. Ama kasılmam yorulduğumda hemen artıyor dikkat ediyorum kendime o yüzden
Frkubra Zehmom çok normal olması gün geçtikçe bebeğiniz büyüyor ve yerini genişletiyor hareketleri netleşiyor kemik yapıları güçleniyor bu neden oluyor bendede oluyor bı ara öyle bı sertlestirdiki kendini oturup ağlamıştım canim yandığı için şuan 35+4 um daha sert yapıyor kendini gece sabaha kadar ayaktaydim gündüzde çocuklar okuldayken uyuyabiliyorum
Zehmom Frkubra galiba artık bende normal göreceğim çünkü 3 farklı doktora gittim üçüde sıkıntı görmedi