Aysun-52 Sevzercsknr bende 34+4 üm asla durmuyor gece gündüz maşallah 😂 bazen yorulsam da geri gelmeyecek bu günlerim 🫠
Aysun-52 Kızım böyle değildi ya ben karnıma dokunursam öyle tepki veriyordu 😂 ve çok sakin hala daha 4 yaşında🥰 Ama bu oğlum maşallah hiç durmaz mı bi çocuk 😂
Serrabade 35+6 haftalığız konuşuyorum oğlumla 😂😂 başladık şimdiden yapma annecim sakin ol annecim ahaha top oynuyo içerde heralde yoksa cidden bu kadar hareket normal değil
Sevzercsknr dem34 banada aynısını dedi doktor hareket eden çocuktan korkma aferin sana aferin dedi hahhaha
Sevzercsknr Gcam08 gerçekten ayağa kalkıp ellerimi karnıma sarılıp geziyorum ninni açıp bazen o kadar kötü durumlardayiz 😁
xJade Sevzercsknr Bizde bugün 36 olduk ama Benim oğlum büyüdükçe hantallaştı😃😃 inşallah doğuncada popişinde kurt varmış gibi olmaz. Sessiz sakin bir çocuk olur. 😃
3girlsb 25 haftalığım inanın aynıyım bir saniye durmuyor ne gece ne gündüz hep tekmeliyor beni 🤦🏽♀️doktorum bile doğduğu zaman baya zorlayacak gibi duruyor seni diyor