Ozgesylrr Kızlar merhaba devlet hastanelerinde çatı muayenesi ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı ben şu an 35 haftalığım yarın kontrol var bakarlar mı
emirem24 Ozgesylrr 39+ da sancım başlayınca bakmışlardı 1 hafta sancı cektim az az düzensiz her gün kontrole cağırıp açıklığıma bakmışlardı
FKRKS29 Ozgesylrr sehir hastanesine gidiyorum 39+3um 39+0da kontrol vardı bebis kanala girmemiş çatı muaniyesi faln hiç bisi demedi daha
NKE prens_prenses_annesi banada hala bakmadilar çarşamba günü kontrol var ama bakacağını sanmıyorum çünkü bazı doktorlar çatı muayenesi yapmıyor
prens_prenses_annesi Ozgesylrr acile gtmistim agrim icin ozmn acilde bakmislardi ama randevu alip gttim doktorum hic bakmadi
Ozgesylrr mlkkk prens_prenses_annesi sanırım özelde daha erken haftalarda çatı muayenesi yapılıyormuş
mlkkk Ozgesylrr benim önden gittiği için gününü beklersek normal doğum olmaz diyerek çatı muayenesini yaptı ve yaparken rahmi uyardı doğum başlasın diye iki üç gün sonra suyum ve sancım geldi genelde doğuma yakın yapıyorlar yAnş
Ozgesylrr emirem24 yani doktor sancı olmadan bakmayadabiliyor. Bana 35. Haftadan sonra bakar doktor demişlerdi
ZO_Zeynep9098 Ozgesylrr bende 37de kontrolüm vardı ama bakmadı 38haftadayim şuanda 39haftada konrolüm var çati muyanesi falan da demedi
ZO_Zeynep9098 Ozgesylrr olabiliri son haftada bakarım diye söylemişti 35haftada ben doğum şekli nasıl diye sormuştum şuan için başi aşagida herşey normak dedi son haftada çatı muyanesi yaptığımda daha net belli olur dedi