Vethekelif Mrry hayır canım hep hastanedeydim ben hissettim ama inanmadılar bana çok hızlı oldu çünkü
Vethekelif ErvaSevde tamamen girmemiştir sen ebeye degil doktora İnan bence sen doktoruna danış kendini de strese sokma sorarsın hangisi daha iyiyse yaparsın doktor da sana boşuna sancı vermek istemez niye versin herkese kulak asma
Vethekelif Mrry sancım arttı müthiş altta resmen açıklık hissettim ve ıkınma geliyor tutuyorsun okunmayı tutamıyorsun bir yerden sonra ayakların boşalıyor
Vethekelif Mrry inşallah daha kolayı senin olsun canım olsun bende de belirti yoktu geliyor bir şekilde hepsi içini ferah tut
Mrry Vethekelif inşallah canım inşallah rabbim kolaylaştırsın bir avazda inşallah okurken bunu dua et banada sağlıkla kolayca gelsin bebeğim en doğru zamanda🤲🏻
Vethekelif Mrry inşallah canım benim sen de sancılarında çok çok dua et sabret aklına gelen herkese et Doğum sancısında edilen dua geri dönmezmiş
Mrry Vethekelif inşallah rabbim gösterir o anı banada inanki sancı çekmek için bile heyecanlanıyorum artık 👀🙇🏻♀️😢
Vethekelif Mrry benim gibisin☺️☺️ Rabbim hayırlısıyla kavuştursun sizi de birbirinize çok güzel bir duygu
Mrry Vethekelif inşallah canım en ihtiyacım olan dua başka bişey değil rabbim görüyor korktuklarımdan emin kılsın inşallah🤲🏻