Vethekelif Gamzeperignyl sağol canım benim amin rabbim daha güzellerini kolaylarını nasip etsin sadece sabır
Vethekelif Nagihan111 devlet hastanesinde yaptım açılma olsun diye sanırım alttan ilaç yerleştiriyorlar 12 saat duruyor çıkarıyorlar sancı kasılma gelmesini sağlıyor benim sancım yoktu çünkü
Vethekelif yigtaras bizim hastanemiz küçük öyle ayrı 2 bölüm yok Doğum katı var yataklı orada yattım içinde dogumhane de var geveler takip etti sürekli günde 3 kez de doktor viziteye geldi
Vethekelif Senayemre evet canım var takipleşelim ismim burayla aynı bulabılırsen ya da sen ver ben bakayım
Vethekelif Merveoz teşekkür ederim amin darısı tüm Doğum bekleyenlerin sizlerin basına sizlerin daha kolay olsun inşallah doğumunuz
ErvaSevde Vethekelif bebeginiz kanala girmismiydi acaba.. çünkü benimde acilmam yok ve kanala girmemiş ve suni versek ise yaramaz diyo doktor.
Vethekelif ErvaSevde başı kanalda demişti doktor bir ultrason muayenesinde ama bildigim kadarıyla bebek suniyle de kanala girebiliyor
Vethekelif Mrry beklese miydim biraz daha diye düşündüm çünkü 2 gün sürünce sancı çok yoruldum asıl Doğum sancılarıma gücüm kalmadı ama kendi sancısını 3 gün evde çeken bir kız da vardı o hiç belli olmuyor bence kilo da artık emerek alırlar dışarıda napalım😃
ErvaSevde Vethekelif Bana dönmüş dedi ama çatı muayenemde ebe kanalda değil deyip duruyo kanala girmeden doğum olmaz diyo ama bnde sancim olmuyo ki insin diyorum anlamadım gitti
Mrry Vethekelif eve gönderdiler ama dmi sancıyı verdikten sonra bi süre kontrol edip açılmayı hep hastanede değildin birden açılmanın olmasını hissettin mi
Vethekelif Mrry hayır canım hep hastanedeydim ben hissettim ama inanmadılar bana çok hızlı oldu çünkü
Vethekelif ErvaSevde tamamen girmemiştir sen ebeye degil doktora İnan bence sen doktoruna danış kendini de strese sokma sorarsın hangisi daha iyiyse yaparsın doktor da sana boşuna sancı vermek istemez niye versin herkese kulak asma