sacmalamakizim Annekuzusu066 Benimde en başta ayaklarım uyuşuyor, kalbim öyle bir çarpıyor ki sanki deprem oluyor, yerinden çıkacak gibi oluyor, nefes alıp veriyorum derin, derin sonrada kafamı dağıtacak şeyler izliyorum.
Annekuzusu066 Bluebey duş aldım zaten kuzum da gelince çok ansızın geliyo şu an varya sanki üstüme kar yağıyo gibi üşüyorum
Meraloss Annekuzusu066 ben tedavi görürken doktorum panik atak geldiği zaman gözlerimi bir yere odaklayıp geçene kadar içimden saymamı istemişti ben de öyle yapıyorum biraz sakinleştiriyor deneyin kesinlikle 😊
ermelek1 Annekuzusu066 kendinle konuş, sakin ol bu geçici kalbim sakinleş normale dön iyiyim sorun yok geçecek biliyorum anlık bir şey bunları söyle kendine ben çok fena oluyorum bu şekilde kendimle konuşuyorum
Meraloss Annekuzusu066 evet ama artık anlıyorum 1-2 gün öncesinden kötü bir his çöküyor sanki sonrada panik atağım tetikleniyor şuan doğum yapmaya hazırlanıyorum mesela bende dua ediyorum umarım panik atak geçirmem diye biraz kendimizi sakinleştirmeye çalışmamız gerekiyor 🙁🥲
_-7_- Annekuzusu066 Annekuzusu066 ben ne yaparsam yapayım kendısı geçmek ıstedıgınde geciyo bazen uzun bazen kısa sürüyor sadece o an tıtreme esansı da derın derin nefes alıyorum nefesıme odaklanıyorum ve beynimde geçecek bırazfan ve hıcbırsey olmayacak dıye bunu düşünüyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum
Annekuzusu066 _-7_- benimde çok oluyo genelde titreme o şekilde geliyo zaten ilk başta kendi kendine bazen o kadar iyi oluyo ki bazende bi o kadar kötü