Hasibem64 Yolcu_26 evet belim bnı bıtırıyor gerçekten bırde yardım edenım yok eşim fabrıkada vardıyalı calısıyor evın yükü komple bnde hayırlısıyla inşllh yarın gün alırız
Beyhan41 Hasibem64 neden bencillik olsun ki siz sağlıklı olucaksınız ki evlatlarınızda sağlıklı olsun ayrıca haftanız çok şükür gayet iyi bebeğinizin gelişimide tamamsa beklemenin manası yok hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Nesizade05 Hasibem64 ben 34. Haftadayım 38 de alınacak ki siz zaten 38 olmuşsunuz ☺️ son zamanlar çok zor ya bende artık şu bir ay geçsin istiyorum doktor bir sıkıntı görmez alalım derse neden bencillik olsun ki ay biz anneler çok ince düşünüyoruz değil mi🥰
Hasibem64 Nesizade05 evet ya acaba ona haksızlık mı edıyorum dye inşllh bı sıkıntı görmez doktorum alalım der
Sedanur8224 Ne güzel bir annesin maşallah sana ♡ mis gibi 38. Haftan doktorun uygun görürse koş hemen iyi bile dayanmışsın
Hasibem64 Sedanur8224 şuan hastaneden yazıyorum canım sancılarım çıktı hemen bugün alıcaklar beklıyoruz
Yogurtlupilav Hasibem64 yok yahu 38. Hafta nırmal zaten doğum için. 38+4 gibi fln planlama yapar dpktorda muhtemelen.