seyma0661 Rabia97 o küçük olan kullanılıyor mu lansinoh 160 ml var en küçük. Ama aventte daha küçüğü de var arkadaşım kullanışlı değil demişti
Rabia97 seyma0661 Ben mama ile beslemiştim oğlumu o yüzden çok kulanışlıydı ilk 3 ay sonrasında kullanmadım su ver demişti doktorum sonrasında da su içmesi için kullanmıştık
Rabia97 seyma0661 ama kırılma ihtimali çok yüksek çok dikkatli kullanılması gerekiyor bizde abi faktörü var ne kadar kullanabiliriz bilmiyorum
seyma0661 Es_fa insallah kullanmamıza gerek kalmaz da şimdilik bizde alışana kadar plastik en mantıklısı. Zaten bildiğimiz plastik değil sağlığına zarar vereceğini düşünmüyorum 🥹
seyma0661 Rabia97 bizde de ben biraz eşyaya sahip çıkamıyorum kayar düşer en iyisi bi süre plastik kullanmak 😂
seyma0661 Alpmom__ mantıklı insallah biberona hiç gerek kalmaz bizden beslenirler de her ihtimale karşı almakta fayda var 💕
iiremgrzbyr seyma0661 ay bende bunun altına yazsam biberon değilde emzik önerisi alabilir miyim ilk kızım emzik emmedi çok denedim şuan 2. Kızım emzik alsın istiyorum çünkü ilkte baya memekolikti sürekli göğsümdeydi o yüzden uykuya dalması için emsin istiyorum öneri alabilir miyim 🥰
seyma0661 iiremgrzbyr ben philips avent ultra air aldım eltim de kızına onu kullanıyormuş yorumlarına baktım %98 oranda bebekler tutuyormuş anne memesine yakın olduğu için
iiremgrzbyr seyma0661 evet onu çok önerdiler ikili satılıyor galiba ondan alacağım bu sefer teşekkür ederim ☺️
Zezezeynep seyma0661 ilk zamanlarda cam kullanışlı ama sonrasında kırıyorlar malesef küçüğü cam büyüğü sağlıklı plastik almak en mantıklısı
seyma0661 iiremgrzbyr ben 190tlye almıştım ay başında. Şuan fiyatı artmış ama aceleniz yoksa indirimi bekleyin 🥰
MinikBrokoli İlk sağlık için cam aldım kırıldı, çok tehlikeli bi şekilde , sonra mamajoo aldım sağlıklı ve güzel baya kullandık 2 yaş olacak kullanıyoruz hala 3-4 başlık değiştik sadece