Kkardelenn1 yeni_anne2 bu konuda bilgim yok ama istersen devlette bir kadın doğuma git en yakın zamanda orda da takıplu ol onlar yaparsa yaptırırsın yapmazlarsa özeldeki doktorunda yaptırırsın mecburen sanırım
Kkardelenn1 yeni_anne2 rica ederim canımm benimde bir ölü doğum var onda 28 de vuruldum doğum sonrası vuruldum birde düşük oldu sonrasında onda da operasyon sonrası vuruldum bunlar önemli şeyler sakın ihmal etme 🫶🏻♥️
yeni_anne2 Kkardelenn1 çok üzüldüm sizin adınıza Rabbım bırdaha yaşatmasın inşallah asla ihmal etmem kesinlikle yaptırcam tabikı de 3 haftam varr hayırlısı olsun inşallah 🌸🤲
isiksinem45 Kkardelenn1 Eşinizle kanlariniz farklimi aceba neye sebebiyet oluyo bu kan uyuşmazlığı aceba ilk gebeliğim tecrübeli iseniz cevap verirmisiniz aceba
Bluebey Ozel hastane doktoru recete etmisti bana klinik degilde hastaneyse olur o receteyle capa hastanesinin icinde eczane vardi yurtdisi ilac temin eden ordan aldik 28. Haftada
Bluebey yeni_anne2 ozelde recete yazdirip eczaneden aldim ama noraml eczane degil hastanenin icinde yaptirmak icin getirdim negatif cikinca doktor gerek yok cok istersen yaparim dedi oyle deyince yaptirmadim kanama falan olursa yapiliyo diye dolapta tutuyorum
Ayssemir yeni_anne2 özele bunun için gitme. Bende özel takipliyim ama o iğne için devlete rabdvu alıp vuruldum canım
yeni_anne2 Bluebey benimde kanamam olmadı hiç özelde reçete yazdırıp devlet hastanesindeki hastane içindeki eczaneden mi aldınız testi nerede yaptınız pekii
Ayssemir yeni_anne2 Devletten kadın doğuma randevu al. 28. Haftadada. Muayeneden sonra söyle kan uyuşmazlığım var diye eşimle. Kan alacaklar ertesi gün çağırdılar beni kadın doğum acilden gel diye direk vurdular. Özele boşuna para vermeyin devlet bedava vuruyor
Bluebey yeni_anne2 gittigim ozel hastanede 650 tlydi fiyati testin ama bi devletten randevu alin yada aciline sorun
Ayssemir yeni_anne2 Canım 28. Haftada vuruyolar. Mesela şöyle diyim sana 27+6 da vurmadılar bana ertesi gün tam 28 oldum öyle vurdular sen 28i kaçırma 27delerde de gitme
yeni_anne2 Liddle_mom yoksa hiç kafanı karıştırma valla bosverrr 😂😂 eşinizle sizin kan gurubunuz aynı mıı
Ayssemir yeni_anne2 Ne demek panik yapma :)) hiç devlete gitmediğim halde o iğne için randevu aldım kan aldılar ertesi günde vurdular oldu bitti:)❤️🙏🏻
Habbklvz yeni_anne2 28. Haftamda devlette kadın doğum bölümüne randevu aldım. Gittim muayene oldum servise yatış yapıldı iğneyi vurdular 10 dk beklettiler sonra eve geldim. Acilde vurmuyorlar yatış dosyası açıp vuruyorlar sonra 10 dk falan bekletip gönderiyorlar
yeni_anne2 Ayssemir bende bulursam alıcam randevu evimin yakınındaki devlet hastanesinden 20 gün sonrasına randevu bulursam gidicem 28 hafta oluyor o zaman tekrar teşekkürler 🤲🌸