ezgickm Oznursis canım teşekkür ederim regl oldum sabah ama kuruma çizgisi değildi dakika tutup bekledim başında 3 dakikada çıkmıştı yanlış vermiş
Oznursis ezgickm aaa hayırlısı olsun canım regl bitiminde denersin tekrar ovulasyon testi ile dene bide denemediysen 🙏🏻
Tbdag1 momBg benimde 22sinde olmam gerekiyordu olmadım doktora gittim kan testi yaptık vs hiç bişey yok ultrasonla baktı yine yok herşey tertemiz ama Regl olmadım sadece kasıklarıma 2-3 saniyelik batmalar oluyor o kadar
Ftrhn Dilekylmaz canım çok sınırda. İnşallah sağlıkla ilerler adet günü normalde daha yüksek beklenir. 2 gün sonra tekrar kan ver
Tugba87 maviskokiz bende onun Ovülasyon testini alarak yumurtlama gününü değerlendirdim bakalım olur inş
momBg maviskokiz Çok çok teşekkür ederim canım bunu deneyeceğim valla bu tarz konulardan insan hep bişiler öğreniyor 😁😍
Yaprakunallar Kızlar bat 28 öğlen test yaptım ilk 5dk içinde baktım tek çizgiydi kenara attım üzüntüden akşam tekrar bakayımmdedim ikinci çizgi var gölge ama beyaz renk bu kuruma çizgisimi oluyor beyaz olunca gölge
momBg Yaprakunallar tam olarak emin olmasam da burdan okuduğum kadarıyla beyaz çizgiye kuruma çizgisi diyorlar canım bence evde bir kez daha test yap bir iki gün bekleyip 💖
momBg Ucrumrnn canım seni çok iyi anlıyorum iki yıldır istiyoruz bizde 🥹ama ne denir allahtan ümit kesilmez 💗regl belirtin varmı bilmiyorum ama belki olmazsan tekrar bi test yaparsın
Ucrumrnn momBg y momBg hiç belirtim yok bi kaç gündür 2 hafta önce şiddetli bel kasık ağrım vardı gitti