Nergisim09 momBg test yapmadım test yapınca çıkmayın ca çok üzülüyorum ama adet olunca hiç üzülmüyorum ikinci ye niyetlendik bakalım adet sancisi Gibi sancım var 1 haftadir nerdeyse göğüsler desen hasas çok ağrıyo ama bunlardan adet günün de olan belirtiler
momBg Nergisim09 canım bende aynıyım ya negatif görmekten artık psikolojim bozuldu 🥹🥹regl ağrısı bile yok bende bakalım göreceğiz 🥹
tarcinnnn24 momBg bat 30 benimde yapamıyorum korkudan🥹 bugün adet olacakmış gibi bel ağrım başladı:/ umarım olmam
momBg tarcinnnn24 seni çok iyi anlıyorum canım yani çaresizlik gi inşallah ikimizde en kısa zamanda güzel haberler alırız💗
Tbdag1 momBg benimde 22sinde olmam gerekiyordu olmadım doktora gittim kan testi yaptık vs hiç bişey yok ultrasonla baktı yine yok herşey tertemiz ama Regl olmadım sadece kasıklarıma 2-3 saniyelik batmalar oluyor o kadar
momBg ezgickm canım benim ben göremedim ama belki çığlak gözle görülüyordur asla seni üzmek istemem💖💖
momBg maviskokiz regl başlangıcını ref alarak 12.-15. Günler arası ikili ilişki oldu doktor öyle demişti ama bakalım🥹sen?
MNesemm momBg ya inşallah cnm valahi bazen diyorum ki evet var diyorum sonra aman yoktur diyorum nebilim
maviskokiz momBg benim 16 yumurtlama 18 çatlama oldu çok heyecanlıyım kasıklarımda karıncalanma gibi hisler oluyor arada batma onun dışında bi belirti yok kendimi zor tutuyorum test için
momBg MNesemm bende 3 gün var test yaptım ama yani negatif acaba erken mi oldu bilemedim prodoctor marka🥹
MNesemm maviskokiz cnm ben ilaç icmiyince hasta olmam Dr giitim kilo verirsen adet olurdun dedi bir sorun da yok dedi bu ayı Cook iy deyerlendirdik ama benim yine umudum yok ya ne bilim
maviskokiz MNesemm bizde bir gebenin günlüğünin dediği yöntemleri uyguladık inancım ve umudum çok yüksek bu ay içimde kelebekler var gibi hissediyorum inşallah olurr
MNesemm maviskokiz inşallah cnm Dr bu ay düzenli ilişki dedi birgun var birgün yok seklinde baklm hayrlisi
Tugba87 maviskokiz bende onun Ovülasyon testini alarak yumurtlama gününü değerlendirdim bakalım olur inş