afra119- Kızlar dinlemek için uzanıyorum belim ağrıyor sağa sola dönmek çok zor oluyor normal mi acaba, bu arada ikinci gebeliğim ilkinde olmamıştı sizde durumlar nasıl, bide afedersiniz vajina ağrısı oluyor arada
Seda13 afra119- benimde ikinci bel ağrısı bendede başladı birde kaburgamdan nefesim daralıyor oturunca
bcnr8 afra119- 24 haftalık hamileyim yatakta dönmek çok zor. Bazen anlık sağıma soluma bıçak giriyor. Bel ağrısı da zaman zaman oluyor. Vajina ağzına bıçak batma hissini de sormuştum doktora kas gerilmesinden normal demişti
mervemom24 afra119- bende bugün 23+2 yim benimde bel ağrım ve ara ara vajina ağrım oluyo rahim büyüdüğünden kaslar gerildiği için oluyomuş o canım korkulucak bişey yok normal şeyler bunlar
Parilti007 Ben henüz 19. Haftama yeni girdim ama bel ağrısından ölüyorum akşamları uzanınca. Ödem desen 2 gündür ayaklarım filden farksız😔 ikiz olduklarından mı böyle erken yoruldum bilmiyorum doktoruma soracağım haftaya gittiğimde
DNZMHMHT Parilti007 butik ihitmlle ikiz olduğu için. Benimde ikiz şuanda 29 haftaligim cumartrsi doktora gittim 20 haftadan bu yanadır rahimde baskı bel ağrısı var. Doktor normal dedi şuanda sen 35 36 haftalık gebe gibisin dedi. Daha da çok ağrım olacak dedi bu gunler iyi günler anlayacağımız:)
Yenigebes Aynı durumdayım yalnız olmadığımı bilmek güzel gidip sonuç alan varsa bilgi verirse sevinirim Allah yardımcımız olsun 23+2
Duygu420 Kızlar 1 aylık gebeyim bugün ilk defa başıma böyle birşey geldi wcye gidiyorum idrarı yaparken yanma ve hani böyle çişimizi tutarız da yanma olur ya o şekilde düşük olma ihtimali yoktur değilmi
Larraa afra119- 24 haftalığım ve 2-3 haftadır bazen benim belimde çok ağrıyor. Bazen rahatım ama bazı günler uyurken bile ağrıyor.