kindacute Mavili1480 istediğin zaman uğra canım ben 4. Ayda falan kayıt açtırmıştım bir şey kaybetmezsin
serti Mavili1480 sesini duymadim ama gordum cok rahatsiz etmeyeim dedi doktor birdahakine dinlersiniz dedi
Mavili1480 babyiscoming_ Aa böyle oluyorsa çok iyi söylerim tabi banada kolaylık olur teşekkür ederim ☺
GirlandBoy_Mom Mavili1480 demekki allah herkese böyle ebe nasip etmez bi tane varmış allah onu da sana vermiş kız öyle deme😅🤣
Deletedmom_116 Mavili1480 cumartesi kapalı oluyor. Çok gerekliyse niye yapmiyolar değer duuskse vs Yyapmalari lazim
Deletedmom_116 Mavili1480 iyi kendilerine yapsınlar 😂😂ay bu sağlık ocağı beni cildirtiyor ya hamile olduğumu kimseye soylemiyorum. Ama bı bakiyorum sgslik ocagindan heryere dağılmış
ayseheyecanli Emsal_swvinc1 ben 32. Haftamdayım bana hiç öyle kayıt telefonu gelmedi. Bi geçen gün aradılar son ay kan tahlili yaptırmamışsınız gelin yapalım diye dr randevum var orda yapılır dedim o kadar
Mavili1480 Deletedmom_116 Birde beni değerin çok düşük diye doktorla ikisi ağlattılar onu hiç unutmuyorum 😂
GirlandBoy_Mom Mavili1480 ondan mı ağlattılar seni moralini bozdular 🙃sende bunları unutmadım de ebe hanım ebe hanım 🤭😌
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Pazartesi gelirim dedim 😂 cinsiyet tahmin postuna bende yazdım yorum çok olunca instagramdan yazdım erkek dedi %95 doğruluk payı diyor ama ben kız hissediyorum hislerimde hep çıkar 😂
Yetersavas Mavili1480 oğlumda sağlık ocağına çağırırlar izlem aşı falan yaparlardı üç ay oldu gidip kan verdim kayıt bildirdim ama hiç çağrılmadım
Yetersavas Mavili1480 Mavili1480 bende unuttum bu kadar geç olduğunu düşünmüyorum bence unuttular bende üşenip gitmedim onlar çağırmadan gitmem