Bsrkcn Anlamı çok güzel. Ancak çocuğunuz özellikle çocukluk ve ergenlik döneminde ismini beğenmeyebilir
Poncikler Bsrkcn haklısın ama iki isim olduğu için hangisini beğenirse onu beğenir diye düşünüyorum diğer kızlarımda iki isimli ilk isimler kaynana ve anne ikici isimlerini ben koydum kesinlikle ikinci ismininin söylemesini isterler çünkü ilk isimler eski
DryStr @Poncikler merhaba yani sizin isimden bağımsız olarak hilal Erva da olabilir bi tanıdığın kızının ismi çağırmasında kolay yani kulağada hoş geliyor bi düşünün🙌
Poncikler YavruskaAnnesiii bahar ve derin ismini ben yazdım eşimde Kevser ve Feyza yazmış bahar ismini 3bck yaşındaki kızım istiyor oyuzdn yazdım
bcnr8 Poncikler açıkcası bana söylemesi zor geldi. İsim böyle akıp gitmiyor sanki. Bence biraz daha düşünün
Aylabebek1 Poncikler En uyumlusu Derin Erva bence. Diğerleri biraz zor oluyor. Erva biraz ağır olduğu için daha yumuşak isimleri kaldırır sanki
Poncikler Aylabebek1 bende bu isimleri istiyorum ama biri eşimin biride benim istediğim olsun diyorum babası yani ikisini de kendim koyarım ama vicdanım rahat etmiyor