Lina- 33lif doğum başlayıp hastaneden çıkana kadar sadece bi kişi kadın kalıyo , benim annem kalmışyı yanımda, kardeşimide doğumhanenin önünde beklettiler içeri almadılar bile yaızk günah dışarda sandalyede yattı , sezaryen mi olacaksınız
33lif Lina- evet sezeryan olacağım inşallah son 16 gün 🙏🏻 kardeşiniz arada odaya yanınıza da mı gelemedi ? çok üzücü gerçekten ya Ama neyse ki sağlıkla atlatmışsınız enfeksiyonsuz en çok korktuğum şey sırf hijyen yüzünden küvöze girmesi :(
Lina- 33lif kardeşimde 10 15 dk durdu bazen annemle paslaşarak o şekil, normal doğum yaptım ben ertesi günü çıktım ama sezaryende olsa 1 gün kalınıyomuş
33lif Lina- anladım çok çok teşekkür ederim gerçekten zamanınızı ayırdığınız için. Bebeğinizle birlikte sağlıklı mutlu yıllarınız olsun ♥️🙏🏻
merveli9 Lina- hayır özel muayenehane olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim şimdi. Yazdığınız diğer yorumları da okuyunca bi tedirgin oldum babayı almıyorlar temiz değil vs deyince acaba şehir hastanesinde mi doğum yapsam diye düşündüm. Paralel olarak Şehir hastanesinde İçel Anıl beye gidiyorum. Siz doğum ücreti ne kadar verdiniz?
Lina- merveli9 şehir hastanesini çok temizmiş keşke orda yapsaydım ama doktorumdansa memnundum bırakamadım, 10 bindi normal doğum, 10 binde toplam muayenehanesinde verdim muayene ücreti 2 bindi
33lif merveli9 yani henüz benim deneyimim yok ama tercih hakkım olsaydı şehir hastanesini tercih ederdim :(
merveli9 Lina- ya ne biliyim benim gittiğimde hep çok yoğun oluyor bebeği falan gösteriyor ama yinede sormam gereken çoğu şeyi sormaya fırsatım bile olmuyor üniversite hastanesinde. Özelini de bilmiyordum bu saatten sonrada gitmem sanırım özel muaynesine.
Lina- merveli9 ben sadece ikili tarama testinde gitmiştim oraya başkada gitmedim hep kendi yerine gittim özele ilgiliydi baya savaş tepe caddesi diye geçiyo sanırım ismi