Bilge-96 14 Kasım’da çatlatma iğnesi yaptım. Tek yumurtam büyümüştü onu çatlattık. Bugün yani 25 Kasım’da dayanamadım akşam saat 20:30’da hem kaset hem erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif.. Erken mi sizce pozitife döner mi? Çok üzüldüm :(
Tugbaguler Bilge-96 kan da 7 10 da beta yükseliyor ya idrar da geç gözüküyor ya belki ondan dolayıdır inş öyle dir
Lagaliballah Bilge-96 adetinize kaaç gün var birde sabah ilk idrarla test yapin üzülmeyin varsa bile çok erken allah gönlünüze gòre versin
Bilge-96 ZeynepDuru17 öyle mi dersiniz :( iğneden sonra 36 saat içinde yumurta çatlar diyorlar. 24 saat içinde de döllense 17’si falan oluyor. 8 günde çıkmaz mı yani
Bilge-96 Lagaliballah beklenen adet tarihim 30 Kasım-1 aralık 5-6 gün var yani adetlerim düzenli değildir yumurta çatlattığımız için böyle tahmin ediyorum yani
ZeynepDuru17 Bilge-96 zor bir ihtimal örnek normal hamile kaldigimizda bile adet gecikmesi 14 gün de oluyor öyle düşünün bekleyin biraz daha derim 10 günde çatlama döllenme hemen çocuk oluşmasi kısa bir süre hop die belli olmayabilir
Bilge-96 ZeynepDuru17 keşke biraz daha bekleseydim çok üzdüm kendimi bir de akşam idrarıyla yaptım yani su falan içtim bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım
ZeynepDuru17 Bilge-96 sabah ilk idrarla yapmanız gerekir su icmişsiniz doğru sonuç vermez üzmeyin kendinizi Allah büyük elbet olur Allah’ın izniyle
Gulsennxx Bilge-96 aşkım morelini yüksek tutuyorsun kendini sıkıp stres yapmıyosun bol su tüket hareketlerine dikkat et. Erken yapmışsın testini umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın ama psikolojik olarak düşme sakın güzel şeyler düşün olmasa bile hayırlısı de her zaman inan en güzel zamanda oluyor. Sürekli durup durup test yapma hayal kırıklığına uğratma kendini. Zamanını bekle Allah hayırlısını nasip etsin kuzum 🙏🏻
Gulsennxx Bilge-96 bu arada ben gebe oldugum halde adetimin gecmesinin 5. Günü 4. Tuvaletimle yaptım sonuç vermedi ama sabah ilk idrarımla yapınca sonuç aldım. Reglin geçmesini bkle ve sabah ilk idrarınla yap. Ama lütfen bekle olurmu aceleye getirme bekle 1-2 günün geçsin sabırlı ol rabbim seninle olsun❤️