Sedahoca Kubracls az önce wcye gittim bende parça parça kahverengi küçük ama akıntı geldi 🙁 enfeksiyondan dolayı fitil koydum gece o mu etkiledi acaba ya da nişan mı
Kubracls Sedahoca nişanın gibime geldi çünkü fitillerin öyle bir etkisi yok diye biliyorum ilaç kağıdını okusaydınız yan etkilerinde var mı diye
Fatmanaz worin bende anlamadım dünden beri onu düşünüyorum nasıl doğurtacak sancım olmazsa açılma olmazsa nasıl yapacak
Fatmanaz Kubracls canım bana sıcak suya otur 5 dakika dedi yürüyüş yap en az yarım saat sabah yarım saat akşam dedi ama ben en fazla yarım saat yürüyebiliyorum bacak aram çok ağrıyır çünkü
Kubracls Fatmanaz benimde o sıkıntım var kafası tam vajenin üstünde çünkü bakalım sıcak suyu denicem bugün yürüdüm zaten hastaneye git gel
Ozge11 Sedahoca kız benim eşim bile makara yapar oldu işten geliyor kapıyı açıyorum sen hala doğurmadın mı diyor 😁😁
Ozge11 Sedahoca adama şuram ağrıyor diyemiyorum artık garibim sancı geldi sanıyor doğurcam diye seviniyor 😂bilmiyor ki benim doğurmaya pek niyetim yok,oğlumla biz böyle koca göbekli penguen gibi yaşıcaz herhalde 😂