dygsss AysegulllAltnts aha bu işte beş haftalık 🤣 doktor bana kuş gözü kadar bişey gözüküyor haftaya gel demişti 🤣
Eda42_ AysegulllAltnts Aynısını bugün bende yaşadım karından baktı çok küçük daha adet tarihine göre küçük dedi başka özel doktora gittim oda küçük dedi ama şükür var kan sonucuna göre normal zaten dedi cuma günü tekrar gideceğim sana tavsiyem başka doktora görün ne olursa olsun insan kötü oluyor
Merveliss-25 5+5 de doktora gittim karından ultrasyonla kese bile görünmedi alttan ultrasyonla kalp atışını bile dinledim.
Eda42_ Merveliss-25 Benim daha 4 haftalık görünüyor dendi şükür kese görüldü 8 haftaya kadar çok takmak istemiyorum bebek oluşumu kalp atışı geç olabilir miş şükürler olsun varlığı bile mutlu ediyor herşeyde zamanla olacak inanıyorum rabbim hayırla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin isteyen bekleyen herkes ile Amin amin
Eda42_ AysegulllAltnts Hemde nasıl doktor dan nasıl çıktım küçük ise küçük sağlıklı olsun zamanla herşey yerli yerine otursun da Umut verin biraz doktor mu değil mi belli değil
Abcdfghe AysegulllAltnts bende ilk gittiğimde tam 5 haftalıktı doktor gözükmez belki yinede bakalım dedi karindan gözükmedi alttan baktı öyle gördü. Aynı sizinki gibi küçük bi yuvarlak var sadece sağlıklı olup olmadığıyla alakalı bişi diyemem daha erken demişti bana da. Perşembe günü de tekrar gidicem o gün 8 haftalık oluyoruz kalp atışı için umarım hersey yolundadir da kalp atışını duyarım🤲❤ size 5 haftalıkken verdigi ultrason görüntüsünü atayım
sulee97- Benim 5+4 dün gittik üstten göründü, sadece kesenin altından bir kese gibi birşey daha vardı onun için kanama dedi. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama normal bir kanamam vs olmadı . Böyle birşey yaşadınız mı? Ultrasonda kanama göründü mi ?
Esma006 sulee97- kanama konusunu duydum ama yaşamadım kanaman olur ise muhakkak ultrasonda gördüğün o kanamadir dışa atmıştır kendini