AysegulllAltnts Kızlar bugün doktora gittim doktor hiç bakması doğru düzgün ultrason çekti aa bu küçük diyip kaldırdı beni beta yarın vericem ultrason kâğıdımda iki tane küçük bişey görünüyor sizce nasıl olur ben mı yanlış görüyorum anlamadım gitti.
Eda42_ AysegulllAltnts Aynısını bugün bende yaşadım karından baktı çok küçük daha adet tarihine göre küçük dedi başka özel doktora gittim oda küçük dedi ama şükür var kan sonucuna göre normal zaten dedi cuma günü tekrar gideceğim sana tavsiyem başka doktora görün ne olursa olsun insan kötü oluyor
Abcdfghe AysegulllAltnts bende ilk gittiğimde tam 5 haftalıktı doktor gözükmez belki yinede bakalım dedi karindan gözükmedi alttan baktı öyle gördü. Aynı sizinki gibi küçük bi yuvarlak var sadece sağlıklı olup olmadığıyla alakalı bişi diyemem daha erken demişti bana da. Perşembe günü de tekrar gidicem o gün 8 haftalık oluyoruz kalp atışı için umarım hersey yolundadir da kalp atışını duyarım🤲❤ size 5 haftalıkken verdigi ultrason görüntüsünü atayım
Sudezeren81 Mavikalp beni 5 haftalıkken şuan pek bişey göremeyiz demişlerdi çok küçük diyip kaldırmamışlardı hitap biraz saöma olmuş bence başka bi doktor bak 7-8 haftalarda biraz daha belli olur ☺️
AysegulllAltnts Sudezeren81 teşekkür ederim ultrason resmini atamadım bi kod attım ama olmadı galıba 🤣 doktor çok kötü yaptı beni gerçekten dedim noluyor
Sudezeren81 AysegulllAltnts evet daha minicik itermete yaz 5 haftalık ultrason görüntüsü diye birde 10 haftalık görüntülere bak merakını gider 🥰
Sudezeren81 AysegulllAltnts Bu 5 haftalık bir görüntü her kişide aynı olmaz Buda 10 haftalık görüntüsü için rahat olsun diye atıyorum
Aleyysss000 AysegulllAltnts hiç birşeye panik yapma kalp atışı duymak ve bebeği görmek 8. Haftayı da bulabilir çok normal
Sudezeren81 AysegulllAltnts bide 5 haftada normalde ultrasona pek sokmazlar ama doktorun ilgisizse araştırıp iyi bir doktara git olurmu hem senin için hemse bebeğin sağlığını iyi takip etmeleri için
AysegulllAltnts Sudezeren81 bu günleri insallah görürüm Allahım sağlıklı doğmasını nasıp etsın hepimizin
AysegulllAltnts Sudezeren81 ya bende ona takıldım bakmadı hiç sadece küçük bi nokta gördü gectı sonra ama kâğıtta iki tane görünüyor sanki ben mi yanlış görüyorum anlamadımki
AysegulllAltnts Aleyysss000 insan 10 kerede doğursa hepsinde acemılesiyo 🤣 iyiki attim buraya içim rahatladı saolun valla 🥹🥹
dygsss AysegulllAltnts aha bu işte beş haftalık 🤣 doktor bana kuş gözü kadar bişey gözüküyor haftaya gel demişti 🤣