dogakartal Dilekulgtt normal dedi canm ya bu sıkıntı da yoktu hala da ağrıyor doğuracak gıbıyım sanki 😃
PurpleRose Dilekulgtt bende 19+4 üm benimde oluyor bazen vajinadan damar çekiyormuş givide hissediyorum rahim büyüdüğü için demişti doktoru m
Dilekulgtt PurpleRose aynen o şekilde hissediyorum detaylı ultrason gireceğim haftaya konusucam inşallah
Seymalar Dilekulgtt 34üncğ haftadayım 5nci aydan beri ağrıyor hala geçmedi geçmiyor baskı hissi gibi de ağrı gibi de garip birşey yorulunca da daha çok ağrıyor 🥲normal sanırım
Dilekulgtt Seymalar evet yormamaya çalış kendini bu günler önemli hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah 🥰
Seymalar Dilekulgtt amin hepimize inşallah 🫶🏻 yormamaya çalışıyoruz ama son haftalar artık evde iş bırakmamaya çalışıyorum yavaş yavaş bir yerleri temizlemeye toparlamaya çalışıyorum ister istemez bünye yoruluyor 🫠🫠 bir tane de küçük bebeyle daha da zor 🫠🫠
kindacute Dilekulgtt kemikler dokular bebeğe yer açıldığı için yer değiştiriyorlar, o sebepten dolayı acı olması normal. Kuyruk sokumu, kalça, kasık gibi yerlere vuruyor ağrısı genelde
Dilekulgtt kindacute aslında ilk gebeliğim de karşılaşmadım böyle bişeyle o yüzden bana farklı geliyor 😊
Ayse0575 Dilekulgtt 25 haftadayım benimde aynı vajinamın sol kemiği ağrıyor bazen geçiyor bazen zorluyor adım atarken falan kontrolede yeni gittim bir şey çıkmadı
Seymalar Dilekulgtt 3 yaş bebesi 🥲🥲🥲 neyse ki zor bir çocuk değil ama yere oturup oyun oynamak bile zorluyor bazen 🥹