numix Kızlar bebeğim 11 günlük, doğduğu günden beri kundak yapıyoruz sabah akşam full. Bu durumdan rahatsızım sanki yanlış yapıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kundaklamayı hangi anlarda yapıyorsunuz
R-veyda44 numix kundaklamak kadar güzel birşey yok ben oğlumu 1 yaşına kadar kundakladim yani yarı kundak yaptım bir yaşında gazını falan rahat çıkarıyordu bence hiç şey yapmayın arada açın sadece biraz hareket etsin uyanık olduğu zamanlar falan ama kundaklayin zaten havalarda soğuk
piiremsesinannesiii numix ben yarım kundak yaptım kızın şuan bir buçuk yaşında ara ara uyutmaya zorlandığım da yapıyorum hala tam kundak önerilmiyor diye biliyorum zaten ama elleri ile kendini uyandırmaması için yarım kundak yapabilirsin yine net bilen arkadaşlar da yorum yapar
Asya-asel numix sadece kollari kundaklayip ayakları boş bırakın daha iyi olur kundak bence konforlu uyku için önemli
Ebrusisli numix kundak en güzeli asla baz geçme bebeğim 4 aylık prematüre doğdu kundak yaptık ama sonra havalar çok sıcak diye bende senin gibi bıraktım şimdi asla kabul etmiyor ve soğuklarda çok zorlanıyorum uyku tulumuda istemiyor sıkı giyinmeyede gelmiyor biraz kalın giyindiği zaman ağlamaya başlıyor
bengonca 4 aya kadar yarım kundak yaptım. İrkilerek uyanmasını engellemiş oldum. Doktorlarda yarım kundak tavsiye ediyor.
bengonca numix ilk 2-3 ay günün büyük kısmını uyuyarak geçiriyorlar zaten. Emzirirken çıkarttım. Biraz spor masaj sonra tekrar kundak yaptım. Ben kundaktan yana anneyim. Herkes farklı düşünebilir. Onlara da saygım sonsuz 🌸
RiRi22 numix benim kizm 12 günlük uykuya daldiginda kundak yapıyorum. Bazen huysuzsa memeye alırken de yapıyorum. Gazi kolay çıkarıyor böyle. Tiksinerrk uyanmayı engelliyor hem
Nazlimom numix sadece uyuyacağı zaman kundaklıuordum yarım kundak ,4. Aya kdr tüm gün kundaklamadım tabiki kolları uyuşur hareket etmesi lazim yani
gezentianne numix Kundak anne karnında gibi hissetmeleei ve uyanırken ürkmemeleri için faydalıymış. Kalçasını bacaklarımı pek sıkmayın yarım kundak yapın altı hafif bırakın
ttazeannee numix uyanıkken yapma ama uyurken yap daha uzun uyuyorlar keşke benim kızımda kundak yapmaya izin verseydi çığlık kıyamet kopuyordu kundak yapınca