Asya08 Ege de Doğum yapanınız var mı. Özel ya da normal sigorta girişi ile deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Memnun kaldınız mı ?
tugbamehmetbaki Asya08 ben normalde ödemişte oturuyorum ikiz hamileydim biri karnında öldüğü için izmire sevk oldum yolda sancılarım başlayınca egeye girmek zorunda kaldım yatış verdiler ateşim.oldugu halde mudale etmediler ben kusmaya başlayınca suni sancı ile doğumu başlattılar doğum tam.bir işkence idi ikinci bebegim sadede 6 saat yaşadı 40 derece ateşle doğum.yaptim sepsis atağı geçirdim ege üniversitesi önünden geçerken bile kötü oluyorum düşünün temizlik görevlisi bile kaba davrandı o an mecbur kaldığım için girdim Allah korusun
Asya08 Pekinseyma Pekinseyma Doğum için mi peki durumunuz nedir. Yani öncesinde takiplerinizi orada mı yaptırdınız? Ben Ege de tüp bebek hastasıydım şimdi (17. Haftadan bu yana )özgür beye gidiyorum 35+3 oldu bebek bugün. Doğum için özgür bey olsun mu olmasın mı karar veremiyorum. Çünkü şu yeni yetmelerin muameleleri çok kötü ki dayanamam kavga çıkartırım ben de öğretmenim ne öğrencime ne velime bu şekilde davranmıyorum. Doçentlerin Doğum ücretleri de baya yüksekmiş duyduğum kadarıyla kararsız kaldım o yüzden yakın zamanda tecrübesi olanlar bilgi paylaşırsa çok sevinirim.
Pekinseyma Asya08 canım bende ilk gittim pek fazla bilgim yok ama genel olarak iyi olduğunu soyluyolar
MelisHayal Ben başından beri egedeyim ancak Doçent.dediğiniz gibi yeni dr olanlar bir hava da herşeyi bilir gibi davranışları pek hoi değil.. ancak Mete hocadan inanılmaz memnunum 37+2 deyim inşallaj doğumum da Mete hocayla olucak cünkü dçoğu yerde zaten perinatalog yok yeni doğan üniteleri de tam donanımlı değil.. benim tercihim o yüzden Ege oldu..
Asya08 MelisHayal fiyat hakkında bilginiz var mı hemşire şuan için bir şey söylemedi. Benim de önceliğim bahsettiğiniz sebeplerden Ege. Her bebek değerli tabi ama bir de tüp olunca insan daha çok pimpirikleniyor.
MelisHayal Asya08 yani konuşursanız net bilgi verirler ama 32. Haftadan sonra genelde söylüyorlar 2,5 ile 4 bin arası oluyor genelde ama doç ise tabiki..bu arada pimpirikli olmanız çok normal benimde ilk düşüğüm var o yüzden Mete hocasız asla modundayım 🤗
MelisHayal Asya08 siz bu sefer gittiğinizde bi sorun isterseniz doğumum yaklaştı bende ona göre hazırliyim kendimi diyerek hemşiresine kimdi acaba hemşiresi Ümmü abla olabilir mi ? Biliyor musunuz ?
Asya08 sudamlasi bir şey daha sormak istiyorum benim doktorum bebeğin kilosuna takılıyor biraz kaç grama kadar normal Doğum yapıyorlar fikriniz var mı ?
sudamlasi Asya08 her türlü zorluyor o hastane normal doğum için. Benim Dr um ali Akdemir di bebeğimde 3100 gr dı sezeryan istedik biraz da mecburiydi ama normal de denenebilirdi hiç ısrar etmedi normal yapalım diye annenin isteği önemli dedi.
Asya08 sudamlasi anladım 🙏🏼 Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. 37. Haftalık olacak bebek Çarşamba günü muayenemiz var umarım net bişi söyler doktor.
sudamlasi Asya08 özgür hoca 2 tam altın olarak istiyodu galiba doğum parasını 2.500 lira diye duydum🤷🏻 Hayırlı doğumlar😍
Asya08 MelisHayal evet ümmü hanım ilgileniyor sorduk daha önce erken daha ayarlarız dedi ve kaldı öylece.
MelisHayal tugbamehmetbaki çok üzücü çok üzüldğm adınıza ama para vermeden gidilen devlet hastaneleri genelde böyle ki bu durum özel hastanelerde bile var.. acili ve diger genel katı için bişey diyemem ama akademisyenleri gerçekten inanılmaz ilgili ve kıymetli keza başka hastaneşerde yeni doğan ünitesi bile yok 🤷🏼♀️
tugbamehmetbaki MelisHayal ordada boş yer yoktu sevk oldu ben mecburiyetten girdim emin. benim normalde devlette gittiğim doktorum özelden farkı yok 7/24 görüşüyorduk ama mecbur kaldı sevk etmeye belki normal.dir davranışları diyorum kader emin olun pskolojik olarakta fizyoloji olarakta halen toplayamadim kendimi
MelisHayal tugbamehmetbaki yaşadığınız durum çok zor çünkü çok üzücü.. ama sevk durumu aciliyet derken Allah kimsenin başına vermesin ama başından beri kontrol olunan yer her zaman daha rahat oluyor en azından hemşireler hasta bakıcıları onlardan korkusuna size insan gibi davranıyor dört dönüyor çevrenizde.. ama çok üzüldğm Allahım size kat kat güzel şeyler yaşatsın sağ salim kucağınıza aldırsın inşallah 🙏🏻