bkocak10 Htcm65 net bir hafta sürdü canım benim ya. Düşün bulaşık makinesinden bardağı alıp yerine yerleştiremiyordum
Mhtpgnby Htcm65 Hemen mi başladı canım ağrın bende bu sabah oldum ama henüz ağrı yok çok şükür başlıcak diye korkuyorum ama
Zmraemr Be vurulduğu gün saat başı koluma buz koydum ilk gün bilmeden üzerine yatmışım ama şiddetli bir ağrım olmadı 2.gün de buz koymaya devam ettim 3.gün geçmişti hangi kolunuzu daha az kullanıyorsanız ona vurdursaydınız velk gün duş almak da yasak. 2.doz da hiçbir ağrı yaşamadım kişiye göre değişiyor ağrı durumu ama buz etkili oluyor
Lionyez Ağrı olmaması için ne yapmak lazım ? Şubat 4 de olacağım bende neymiş böyle bu aşı 😟 kaç doz olacagiz?
Zmraemr Lionyez 2 doz oluyor evinize geldiğinizde saat başı buz koyun o gün duş almayın hangi kolunuzu kullanıyorsanız diğerine vurdurun o kolun üzerine yatmayın çok ağrı çekmezsiniz korkmayın ağrı olursa da parol atabilirsiniz
Ryhnytm Lionyez 20.haftada yapılıyor burda insanları korkutuyorlar dün bende çok korkarak gittim ağrırsa buz koy dedi hemşire ağrı falan olmadı hatta bütün gece üstüne yatmışım korkma abartılacak bir şey yok bünyeden bünyeye değişiyordur
Lionyez Deletedmom56 öldürmüyorda süründürüyor gibi 😁 teşekkür ederim. Zmraemr 2. Doz ne kadar aralıkla peki ?
SevincAtk Ben tek doz oldum yaklasık 4 5gün sürdü üzerine yatamadım kolumu kaldırıp indirirken agrım oldu biraz sislik vardı
aysenur_sk Ben 4. akşam hala kolumu kesin dayanamıyorum diye aşlıyordum. İlk dozda hiç bişi olmadı 2. doz süründürdü. Masaj yapıp buz koyuyordum bi 5 dakika sonra yarım saat uyuyabiliyordum ve tekrar baştan başlıyordu süreç. Eşimde bende perişan olduk. Kanlı gözyaşı döktüm.
Buss1906 Lionyez bende gündüz 4 de felan vurunmuştum gece 12 den sonra ağrı başladı be 4 gün acısı geçmedi 🙂 2. Dozda inşallah öyle olmaz