ayse5487 Kızlar son 99 uygulamaya göre zor geçen bir gebeliğim var siz de durumlar nasıl kaçıncı haftalardasınız nasıl geçiyor 🥹😃
Elaelaelammm ayse5487 uygulamaya göre 58 ama sezeryan olduğu için daha erken olucak 🥲🥰😘 doğuma hazırlık başladı iyice ağırlaştım ve çok heyecanlıyım 😁
Mavi_rella ayse5487 benim son 89. 2 gündür bel ağrım var sabahları biraz ağırlaşıyorum sanırım. Hareketleri iyice sertleşti 🤗🤗🥰
a-b1 ayse5487 Son 29 🥹3. trimester nasıl geçti anlamadım . Müthiş bel ağrıları ve sık idrara çıkmayla devam ediyo bakalım
ayse5487 Mavi_rella yaaa ben hareketleri hala çok minik minik hele ayaktaysam hiç hissetmiyorum karnım sertleşti biraz o var :)
Mavi_rella ayse5487 evet hareketliykrn bende hiç hissetmiyorum sanki anında anlıyor ve sessizleşiyo ayaktayken. Karın sertliği arada oluyor bende de sanırım 😇
ayse5487 a-b1 benim de yeni çıtkı şimdi idrar yolu enfeksiyonu ve crp yüksek geldi 😰antibiyotik kullanıyor musunuz ?
a-b1 ayse5487 yok kullanmıyorum hiçbir şey. Sık idrara çıkma bebeğin baskısından oluyormuş ama crp de yüksekse kullanın antibiyotik. Kaç çıktı crp
ayse5487 a-b1 crp 47 geldi hiç de kullanmak istemiyorum antibiyotik çok canım sıkıldı napıcam bilmiyorum ya bir günüm diğerini tutmuyor
a-b1 ayse5487 çok yüksek değilmiş benimkide o seviyelere çıkmıştı doktorum normal demişti ilaç yazmamıştı ama siz yine de sorun doktorunuza