segah06 Kızlar aşırı halsizim, güçsüz hissediyorum kendimi. 22 aylık kızım da var. Hamileliğim zor geçiyor. Doktorum bu ilaci verdi. Kullanan oldu mu? Güçlendiğinizi hissediyor musunuz?
Merve-metin segah06 10.haftadan beri imom kullandım bi etkisi öyle enerji filan yoktu 26.haftada doktorum değiştirdi 3 ay kullanımdan sonra pek etkisi olmuyor dedi farklı bi omega kullanıyorum içerisinde omega 3,multivitamin ve multimineral var
Mervealya1992 segah06 valla aşırı iyi gelıyor bende ocean mumy kullanıyorum kullandıgımdan beri dipcik gibiyim ondan önce kolumu kaldıramıyordm sanada iyigelır
Rabia-T segah06 uzun bir süre imom kullandım. Ama sadece bu takviyeyi kullanmadığım için bişey diyemiyorum sadece saç dökülmesi vs hiç olmadı 😊29.haftada doktorum Elenatal 2 ye geçmemi istedi. Ama o haftaya kadar imom kullandım yani.
segah06 Merve-metin şimdi kullandığınızın adı ne acaba? Hadi ya 😢 bir arkadasim da invity plus içiyor çok memnun.
Birbenbirbebek Mervealya1992 oy alıp denesem mi yaaa hiç gücüm yok ama doktorum ek vitamin çok gerek yok dedi e sana yokta bana var be adam diyemedim 😂
BusrAsil2019 segah06 ben ilk gebelikte kullandım öyle enerji vermedi bana ama saçlarım güzel uzamıştı. Bu gebeliğimde regenesis içiyorum imomdan bir tık daha iyi sanki
Rumeysaeliz segah06 yok ya öyle bir enerji gelmiyor bende i mom OMEGA kullanıyorum geçen hafta doktorum demir takviyesi ekledi onu kullanmaya başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum
Serap09 segah06 saclarim gürlesti enerji vermiyo onun dışında eksik olan vitaminim vardı onlar kanda artık iyi cikiyo
Psikoanne Havalar soğuduğundan beri sürekli hasta oluyorum , iş arkadaşımda imomu tavsiye etti . O da hamilelik sürecinde kullanmış hasta olmuyordum iyi geldi diyordu ben daha almadım ama almayı düşünüyorum 🥹 yoksa bütün kış hasta geçer
Mervealya1992 Birbenbirbebek ya ıkısını aynı anda kullanma ya ımom kullan ya ocean ıkısı aynı seyıgoruyor zaten
Mervealya1992 Birbenbirbebek ben direk oceandan basladım bana cok iyi geldi ondan once kolum kalkmıyordu ama sımdı cok iyiyimm sukur kanım eksım olduguna ragmen iyiyim
Birbenbirbebek Mervealya1992 yaaa bebeğime de sürekli ocean kullanmıştım bunu deneyeceğim kesinlikle 🥰 teşekkür ederim 🙏
Mervealya1992 Birbenbirbebek ocean mummy 12 haftadan snra kullandım ben aklında bulunsun ayın tutuyormu
Mervealya1992 Birbenbirbebek adını karıştırma he bebekle senın kullandıqın adı farklı ocean mummy olcak hamıle için aman gozunu sevem 😂