41Ecrn- Dost12 benimde regl gibi ağrılarım olmuştu halsiz yorgun hissediyordum şimdi 26 haftalık olduk normale döndü
greenofbroccoli Dost12 Göğüs şişliği ve sızısı, anlık baş dönmeleri, hafif kasık krampları ve minnak bir yorgunluk hakim oluyor bu sıralar 😂
Bsra_blc Dost12 fazla belirtim yok aslinda bende 4+3’üm göğüs uclarim sizliyor ve kasik bel ağrim var ara sira bide uykum geliyor sürekli
Senasaltan Göğüs ucu sızlaması hatta dokununca acıması kasıklarda regl olmaya ⅔ gün varken gelen hafif hareketli ağrı gibi değil de sızlama sanki ve her yerde uyuyabiliyorum 😂
Senasaltan Dost12 benim de çok hafif belirtilerim var zaten öyle günlük hayatımı etkileyen sadece yorgunluk diğerleri bedenimi dinledikçe ortaya çıkıyor😂 ama hiç belirtisi olmadan 6 hatta 7. Haftaya gelenler varmış
Dost12 Senasaltan ay iyi Bari bende öyle uyku istahsizlik iste. Sonra bedenimi dinlersem aynen😍Ben 3ay önce tüp bebek yaptim Gögüs ucu yanmasi Gögüs aciyor du bulanti vardi. Ama birden düstü.dusun yani.
Neslierir Dost12 erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı kan testi için biraz daha beklemek istiyorum negatif çıkar diye korkuyorum açıkçası
Dost12 Kkardelenn1 kasik sizlamasi bende geceleri yataga gecince kendimi dinleyince oluyor. Ama,artik bende acilmistir 7ci hamileligim bu. Hepsi düsük ama ilk hanileliklerimde cok daha kasik agrisi olurdu
Kkardelenn1 Dost12 benim ki genelde ayakta fazla kalınca oluyor dinlemeye geçince geçiyor benimde 4. Hepsi kayıp maalesef inşallah bu sefer sağlıkla gelsinler
Dost12 Kkardelenn1 ay üzüldüm insaAllah saglikli sekilde hayirlisinla gelsinler rabbim kolaylastirsin zorumuzu 🥺🤲
Dost12 41Ecrn- ayyy allahim sag salim vaktinde gelsin dünyaya insaAllah 😍🤲benimde regl gibi agri oluyor ayakta Kalinca evet😍 gün icerisinde asiri yorgun uykuzusum… Bir zamanlar kizima hamileydim okadar midem bulaniyorduki cok zordu ama yine olsun istiyorum bazen🥺
Kkardelenn1 Dost12 perşembe gününe aldım canım benim kan sulandırıcı kullanmam gerekıyor o yüzden erken gideyım dedim