Karamelek Suheda hiç bitmezmi yada bitmeyecekmi bu üçüncü gebeligim 1 oğlum var birde düşügum oldu onlarda görmedim hiç bulanti bu beni mahvetti😞
Suheda Aysegulflz burun tıkanıklığı sizdedemi var ya ben hamile kaldigim ilk gunden beri burnum tıkalı bebek alerji yapiyo
Rkshsyn84 22 temmuz görünüyor bnmde 😊 Gerçi önden gidiyor bnm bebiş beklemez herhalde 22 sini Geçen hafta kıza benzetti drum tabi değişmezse 😄
Seymabal41 Rabbimin izni ile 19 Temmuz inşalllah Rabbim cümlemize evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ❤
temmuzannesi95 GizembilirCebeci Bana bugün doktorum %99 erkek dedi canım pipisini de gördük ben yinede burda o kadar şey okumaktan emin olamıyorum🙈 16+6 yız
GizembilirCebeci temmuzannesi95 geçen cuma gitmiştim en son cinsiyetle ilgili birşey demedi tarama testleriyle ilgili konuştu hep dayanamadim ben sordum cinsiyet belli mi diye göstermeyedebilir bu haftalarda biz de net göremeyebiliriz yanılabiliriz dedi net bişey söylemedi bende cok üstelemedim sali ya randevu var yine inşallah gösterir artik 😅
Emirege Suheda benimde bulantı var ama adı var çok sukur hiç kusmadim o kadar zor gecirmiyorum sadece 3 gündür bi gaz sancısı var o kadar
Serapp Bernazumra CNm benimde aynı 13+4 geçen hafta doktorum bana kıza benzıyor dedı bu hafta ise belli değil dedi hiçbirşey anlamadım tabi öncelikle sağlıklı olsun🙏🏻Ama çokta merak edıyorum cinsiyeti 😌
Sinemkurtkarakussk35 Brcnbhr benim 15 gibi gözüküyo ve baş ağrısından kafamı burcam duvara o derece 🤦🏽♀️
Sinemkurtkarakussk35 GizembilirCebeci offf 3 subatta gittim 13 haftada. Doktor 1 ay sonra dedi bekliyoruzzz 🤦🏽♀️