OzlEmrah Emirege Uyumak için yatıyorum bulantı ve miğde yanmasından uyuyamıyorum 14+2 haftalık olduk hala çıkarıyorum 😞 Bebişlerim Doğum tarihi 24 temmuz ama ikizler birazcık erken geliyor 🐣🐣🤗🤗
Suheda Emirege doktor henüz doğum tarihiyle ilgili.hiç bisey soylemedi bana en son gittigimde 3aylikti 2li testi verdim 2hafta sonra gel dedi sonucla birlikte cinsiyetine daha erken dedi😑beni sorarsan çok şükür iyiyim.su siralar mide bulantim ve yanmam tekrar horladı 😣
GizembilirCebeci Tahmini 12 temmuz 🧐 bakalim gününde mi olacak 🙈 kızlar cinsiyet belli olan varmi aranizda ?
Zhlinn GizembilirCebeci benmde 13-14 Temmuz olabilir diyo cinsiyet gösterdi hemen benmkı emir'im gelıyoo 😍😍
Merve77 Brcnbhr Benimkide 7 temmuz insallah dedemin vefat tarihi ve oglum olursa onun ismini vericegim bir yusuf gitti bir yusuf gelecek ınsalllah 🤗
ipekgul 14+5 kızlar bulantılarm 2 3 gündür geçti. Şimdi geceleri hep burnm tıkanıyo başım ağrıyo ve kramplar giriyo çok fazlalaştı kramplar aynı durumda olan var mı önerileriniz neler
hope2018 ipekgul ben simdi Allahin izniyle 16.haftadayim benimde sizin gibi 14.haftada baslamisti doktoruma sordum bisey olmaz dedi.Folik asidi birakip Regenesis Max diye bir vitamine basladi icinde hersey varmis onun
GizembilirCebeci OzlEmrah ayyy ❤❤❤ Maşallah sağlıkla huzurla kucağiniza alin inşallah 😍😍 benim 3 gün önce kontrol vardi göstermedi benimki bakalim ne zaman öğrencem 🙈
OzlEmrah GizembilirCebeci Benim erkek olan göstermemişti belki seninki de erkektir 🙈 inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyetleri önemli değil sadece merak ediyoruz işte 💞💞🤗🤗
Nsl18121994 Benimki şuan 15 haftalık oldu tam 13. Haftada göstermedi 17. Hafttada kontrole gideceğim inşallah .. sabırsızlıkla bekliyoruz cinsiyetini ❤ Doktor 18 görünüyor tarih ama 22 sini falan bulur dedi bana..
ZbeydeCandanMlk Bende tam 14 haftalık oldum cinsiyet daha öğrenmedik bakalım sağlıklı olsunda sorun değil