Ftmaltn123 Birmi benim de öyle ama gelmiyor gece 3 te sancilandim sabah acilden giriş yaptım yine yanlış alarm 0 açılma sancım az var ama doğum sancısı kadar değil dedi ebe 🤷
Birmi FKRKS29 ayy cok strese giriyorum valla.Carsmba 40 hafta olck Tam cuma da kontrlm var Bana suni sanci vercek gibime geliyor ya :(
FKRKS29 Birmi Yaa valla benimde hep aklıma öyle geliyo benim içinde insan ya en kötüyü düşünüyo bilmiyorum 🙈😀 bi taraftan diyom son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyor ya terorons var biraz diye ya bakalım 😀🙈
DilekBodurr Birmi ben de son 2. 🐣 gece sancılarım başlamıştı sabah kalktım geri gitmiş nasıl oldu anlamadım. 😢
DilekBodurr Birmi hastaneye de gittim sancı çıkmadı şaka gibi 😃 zaten orda ağrım olmadı hiç eve geldim artık yürüsem de ağrı oluyo
Tictack Benim 0 gün kaldı 40+0 dayım ara ara adet olcak gibi sancı oluyor sonra hemen geciyor devami yok sanırım bu haftaici bi gün alacak doktor beni daha beklemicez
Aylabebek1 Tictack Benim de perşembe yatışımı yapacak.Suniyle deneyecek. Tam 41 oluyor. Daha fazla beklemem dedi 😕
Ece_1234 Tictack en son 40 haftada gittim doktor artık bana gelme acilden giriş yap dedi bebeğin hareketleri falan olduğu için gitmiyorum ben çarşamba günü gideceğim sancı falan hiçbir şey yok bende
Tictack Birmi en son bebegım oblik durustu kafası yan duruyormuş hala öyleyse sezeryan olscak düselmisse suni isticem. İlk dogumum cok üzülüyodum ama saldım artık belkide sezeryan daha kolay olur benım icin hayırlısı diyorum 😔 sizinki nası duruşı
beyza36 Birmi aynı durumdayım son 3 🥲🥲 bebek kanala bile inmemiş açıklıkta yok çok üzülüyorum yaa 🥺🥺🥺
Evin_450 Birmi vala Benim 39+6 haftalık nişanım geldi sonra sancılarım arttı 40 ta doğum yaptım ve gün içinde onun öncesinde hiçbir belirtim yoktu