mervedgnn44 Merhabalar Malatya’da özel veya devlette gidipte memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı iyi bir doktor önerisine ihtiyacım var
[silindi] mervedgnn44 Battalgazi devlet hastanesinde Yasin Fatih Yılmaz ben memnun kalmistim.Özelde Abdülkadir Gül de iyiydi
_Minikanne_ mervedgnn44 Mustafa Gençoğlu da çok iyi bi doktor. Aynı şekilde Abdulkadir Gül icin de ben cok duydum iyi bir doktor olduğunu.
mutlu1_annnee Malatya devlet hastanesinde fatih yiğit var benim ilk sezeryan doğumunuda o yaptı gayet iyi bir doktor
Hk29 Sermin hanım varmış onu önerdi bir kaç arkadaşım. Ben ise turgut murat beye gittim bugün. Çok ilgili bir doktor çok beğendim önerebilirim
mervedgnn44 Hk29 sermin hanım hangi hastanede peki sizin gittiğiniz doktor divan hastanesinde mi acaba
Hk29 mervedgnn44 turgut murat pek tekin eğitim araştırma Hastanesi’nde ama görevlendirme için şuan hasan çalık devlet hastanesinde hasta kabul ediyor
mervedgnn44 Bebeğim 2 buçuk aylık bazı sorunları var iyi bir doktor arıyorum park hastanesinde Abdulkadir gül varmış bugün bir ona gideceğim bakalım
mervedgnn44 Hk29 detaylı ilgileniyor mu peki çünkü daha önce devlette Mehmet kezere götürdüm yaklaşımını hiç beğenmedim
Hk29 R-veyda44 çocuk doktoru olarak sümeyye özmen gelmiş eğitim araştırma hastanesine. İyi bir doktora benziyor pazartesi poliklinik yapmaya başlayacaktı
Hk29 [silindi] valla 20 dakika falan ultrasonda kaldım her şeyiyle iyi ilgilendi beğendim ben. Daha önce 2 farklı doktora gittim hamilelikte alakalı soru sordum yüzüme bile bakmadı. Cildiyeye git genel cerrahiye git vs dedi ilgilenmedi yani
m_mervee R-veyda44 soruyu yazan ben değilim ama isim soyisim memleketlerimiz aynı soranla 🙂🙂🙂 Malatya’da çocuk doktoruna hiç gitmedim kadın doğumcuların birkaçını biliyorum 🙂
mervedgnn44 Abdülkadir beye gittim çok ilgiliydi artık aylık kontrollerine ona götüreceğim daha ben oluşan sıkıntıları söylemeden kendisi söylüyordu belirtileri vs. çok şükür bebeğimde bir sıkıntı da çıkmadı