Aslaninannesi_ babyiscoming_ rica ederim tüm 26.haftda gözleri açılıyormuş 😀 şuan bir açıp bir kapatıyor uykuyla uyanıklık hali içinde annesi 😀
babyiscoming_ Aslaninannesi_ aman amann uyusunda büyüsün ama arada ben burdayım da desin paniklettmesin beni aminn 🫠😄
Fundaaaa46 babyiscoming_ tatlı biseyler falan ye sol tarafına uzan canım dinle biraz 2 saatte bir hareket etmesi lazım diye biliyorum
babyiscoming_ Fundaaaa46 bu haftalarda hareket sayılmıyor canım doktorum öyle söyledi zaten 28e kadar çok normal dedi ama ben endişeleniyorum işte neyseki biraz oynamaya başladı şükür
senamom_ babyiscoming_ canım şu an 29 haftalığız ve 26-27 de bende aynı durumu yaşadım doktorum bana da normal olduğunu söyledi ben dayanamayıp acile gittim ve uyuyordu yani gerçekten normalmiş 2 günün sonunda da hareket etmeye başladı
babyiscoming_ senamom_ insan hemen endişeleniyor ya biraz biraz oynamaya başladı şimdi çok şükür bu haftalarda herkes yaşamış galiba böyle şeyler
Samberf babyiscoming_ korkulacak bişey yok yavaş hareket ediyor ondan hissetmiyorsunuz ve kendinizi yoruyorsanız bebek te yoruluyo bende ilk gebeliğimde panik yapıp gitmiştim doktorum kendini yordun mu dedi evet dedim o zamn çok normal demişti
babyiscoming_ Samberf kuzum ben yormadım aslında raporluydum 1 hafta evde istirahat ettim ama normalmiş bu hafta bu şekilde olması
Fundaaaa46 babyiscoming_ ay valla unutmuşum bu haftaları nasıldı vs sayılıyor diye düşünmüştüm 😂 o zaman içiniz rahat olsun strese girmeyin
Rabiamina babyiscoming_ direkt acile gitmene gerek yok. Sağlık ocağına git orada da kalp atışı dinliyorlar ve normal bence de. Daha küçük o haftalarda düzenli hareket hissetmezsin. Bir de bebek gece uyanıp hareket ediyor olabilir benim öyle oluyordu
babyiscoming_ Rabiamina çalışıyorum sağlık ocağına gidemiyorum maalesef o yüzden acile yönelmiştim ama gerek kalmadı çok şükür hareket etti.
Almira_ babyiscoming_ maddi durumunuzu bilmiyorum nasıl ama surekli şüphe ediyorsanız kalp atışını duyabileceğiniz bir alet var. Ondan satın alıp arada bakabilirsiniz. Bebek hareket etmese de kalp atışı varsa zaten sıkıntı yoktur. Sakin bir bebiş demek ki
babyiscoming_ Almira_ valla en son alacağım ondan da zarar verir mi diye korkuyorum bugün düne göre daha iyi çok şükür biraz hareketlendi😊
Almira_ babyiscoming_ zararlı mı bilemiyorum açıkçası araştırmak lazım ama sürekli endişe etmek vs bebeğinizi de etkileyebilir onun yerine bu şekilde bı çozum olablr elbette