Senonif Neferut bende öyle düşünüyorum çünkü benim hesabıma göre cumartesi uygulamaya göre de bugün adet olmalıyım, ama benim adetten 2-3 gün önce hep karnım ağrır hissederim yani adet olucam derim bu defa öyle bir şey gelmiyor umutlanıyorum 🥹
Neferut Senonif 5.76 çıkmış zaten 5 üzeri çıkınca var oluyor genelde. Şimdi güzel bir artış gelir de vücudunu sen tanırsın hissediyorsan vardır 😍
Senonif Nesonunbeybi Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻 güzel sonuç geleceğine inanıyorum çünkü önceki kimyasallarım gibi değil kanamam ağrım vs yok sadece çok az az gelen batma hisleri var o da yerleşiyordur diye düşünüyorum 😂
Senonif Neferut evet Femara başlayacaktık bu ay normalde, doktora o yüzden erken gittim aslında yine kimyasal olursa diğerleri gibi kanama yaşarsam ilaç içeyim mi kanama başlayınca diye sordum şuan hamilesin içme sakın dedi 🥹😂
Mizgin2020 Senonif ay hadi inşallah seni merak ediyordum dün de sayfana baktm kan verdin mi tekrar diye güzel bir sonuç çıkar inşallah
Senonif Beklerken 3 farklı marka test aldım bakın sonuçlar böyle çıktı, ben kesin inanıyorum artık güzel bir değer geleceğine Eda75 minismom feriidekucuk Coktaze Minicikbal Mavili1480 Mizgin2020 Neferut dilaaann Nesonunbeybi
minismom Senonif hayırlı haberlerle gel insallah 😊 evet bas agrısıda belirti kardesim yasadı ordan biliyorum onun doguma kadar devam etmisti insallah senin kısa zamanda gecer doktora gittiginde mutlaka belirt bas agrısını
Minicikbal Senonif ALLAHım 🥰ben olumlu hissediyorum inşaALLAH çıkar da rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza da almayı nasip eder
Senonif 19.5 çıkmış kızlar 🥹🥹 çok mutluyum doktoruma gidiyorum şimdi ağlıyorum ya Sumeyyerkan38 FatmaB_ october LaRenSu19 Yaseminbasdag Bir_nazenin01 dilaaann Salepcee Sumeyyerkan38 Eda75 Mizgin2020 Hacerak72 Mavili1480 Nart Minicikbal